Moederdag 2018. Een Cadeau Kiezen

Inhoudsopgave:

Moederdag 2018. Een Cadeau Kiezen
Moederdag 2018. Een Cadeau Kiezen

Video: Moederdag 2018. Een Cadeau Kiezen

Video: Moederdag 2018. Een Cadeau Kiezen
Video: Beste (gratis) Moederdag Cadeau ooit! | SuusTV Tip 2024, April
Anonim

Moeder is de eerste persoon die we ontmoeten bij de geboorte. Haar zorg en warmte omringen ons ons hele leven, hoe oud we ook zijn

Moederdag 2018. Een cadeau kiezen
Moederdag 2018. Een cadeau kiezen

Moederdag wordt in Rusland gevierd op de laatste zondag van november. In 2018 valt deze feestdag op de 25e van de maand. Op deze dag is het gebruikelijk om alle moeders en zwangere vrouwen te feliciteren.

Beeld
Beeld

geschiedenis van de vakantie

Moederdag in Rusland werd op 30 januari 1998 geïntroduceerd door president Boris Jeltsin. Het initiatief om de vakantie in te voeren kwam van de plaatsvervangend A. Aparina, die lid was van het vrouwencomité.

Traditioneel worden een teddybeer en vergeet-mij-nietjes beschouwd als een symbool van de vakantie.

Schoolkinderen zijn de grootste bewonderaars van deze dag. Ze feliciteren hun moeders, presenteren knutselwerkjes, appliques en tekeningen. Activisten houden openbare acties in de straten van de stad, delen pamfletten uit met een oproep aan iedereen om hun ouders te feliciteren en te bedanken voor het leven. In medische instellingen worden seminars en lezingen gehouden over het onderwerp moederschap. Het doel is om de familiewaarden onder de aandacht te brengen.

Cadeau ideeën

Cosmetische set. Zo'n geschenk zal haar helpen onweerstaanbaar te blijven.

Een boeket van je favoriete bloemen. Het aroma en de schoonheid van de toppen zullen je opvrolijken op een sombere herfstdag.

Elegante sjaal. Zo'n geschenk kan worden gedragen als nekversiering of om een handtas te versieren.

Gouden ketting. Zal een symbool van welzijn zijn en moeder aan haar kinderen herinneren.

"Live ansichtkaart". Een creatief optreden van een violist, muzikant of gekostumeerde gast is een ongewoon geschenk dat veel positieve emoties kan oproepen.

Aanbevolen: