Kleding Kiezen Voor De Bruidegom The

Kleding Kiezen Voor De Bruidegom The
Kleding Kiezen Voor De Bruidegom The

Video: Kleding Kiezen Voor De Bruidegom The

Video: Kleding Kiezen Voor De Bruidegom The
Video: Pochet Vouwen | One Corner Up vouw 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat bij de voorbereiding van een bruiloft alle aandacht is gericht op het imago van de bruid - een jurk, schoenen, accessoires, kapsel en alle andere kleine dingen worden zorgvuldig geselecteerd. En niemand herinnert zich de outfit van de bruidegom tot het laatste moment. En dit is ook een serieuze vraag, want een mooie trouwjurk in combinatie met een chique pak zal er veel spectaculairder uitzien. Daarom moet de kwestie van het kiezen van kleding voor de bruidegom net zo verantwoordelijk worden behandeld als bij de outfit van de bruid.

Hoe kies je kleding voor de bruidegom?
Hoe kies je kleding voor de bruidegom?

Kostuum

Als u niet weet welk pak u moet kiezen, is het beter om specialisten te raadplegen die u zeker zullen helpen en waardevol advies zullen geven. De outfit van de bruidegom mag op geen enkele manier chiquer zijn dan de jurk van de bruid. De toekomstige echtgenoot moet zijn gasten zijn voortreffelijke smaak kunnen laten zien. De beste optie is een klassiek type pak. Het belangrijkste is dat hij goed bij het figuur past.

Opties voor een smoking of rokkostuum worden ook overwogen. De smoking spreekt van de elegantie van een man en is meer bedoeld voor een banket in de avond. Meestal is het verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, grijs en blauw.

De slipjas heeft aan de voorkant puntige vloeren en aan de achterkant lange plooien. Tailcoat is misschien een beetje misplaatst voor uw evenement en is meer voor een thema-huwelijk.

Shirt

Het geheim van het shirt is dat het in stijl gecombineerd moet worden met het pak, en dat het tegelijkertijd helder en licht moet zijn. Een helder shirt betekent niet een rijk rood, blauw of groen. Geef de voorkeur aan wit, lila of roze, die de look perfect zullen opfrissen.

Schoenen

Schoenen met een klassieke stijl worden gekozen als schoenen. Hun kleur moet overeenkomen met de kleur van het pak. Zwarte schoenen zijn een veilige gok. Schoenen kunnen van leer of suède zijn, met een ronde of spitse neus, gesloten of met veters. Deze criteria doen er eigenlijk niet toe. Het hangt allemaal af van de smaak en voorkeuren van de bruidegom.

Stropdas

Over een stropdas moet je weten dat de kleur ervan moet worden gecombineerd met de kleur van het pak. De uiteinden van de stropdas mogen niet kort zijn (ze moeten de riem raken) of in verschillende richtingen uiteenlopen. De stropdas kan worden vervangen door een vlinderdas of een sjaal. Deze accessoires winnen aan populariteit en worden steeds populairder.

Het allerlaatste detail is de corsages. Het moet volledig compatibel zijn met het boeket en er in dezelfde stijl mee zijn. Door aandacht te besteden aan elk klein detail in de outfit van de bruidegom, kun je een onberispelijk beeld creëren.

Aanbevolen: