In Welke Kleur Kleding Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren

In Welke Kleur Kleding Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren
In Welke Kleur Kleding Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren

Video: In Welke Kleur Kleding Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren

Video: In Welke Kleur Kleding Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren
Video: HERFST-SCHOONMAAK u0026 Roos is nog steeds kreupel... || Vlog#164 2024, April
Anonim

De meeste mensen proberen het nieuwe jaar te vieren in een outfit die qua kleur vergelijkbaar is met het symbool van het komende jaar. En dat is niet verwonderlijk, want volgens de legende draagt dit gebaar bij aan de totstandkoming van alle zaken in de komende 12 maanden. De patroonheilige van de komende 2018 zal de Yellow Earth Dog zijn, maar de kleuren van de outfit voor deze oudejaarsavond zijn niet beperkt tot geel en bruin.

In welke kleur kleding om het nieuwe jaar 2018 te vieren
In welke kleur kleding om het nieuwe jaar 2018 te vieren

Het symbool van 2018 is dus de Yellow Earth Dog, dus het is gemakkelijk te raden dat een outfit in geel of bruin het beste is voor de vakantie. Gekleed in gewaden met een gele tint, lijdt het geen twijfel dat alle aandacht zal worden gericht op de eigenaar van zo'n set, dus alle liefhebbers van bewonderende blikken moeten deze specifieke kleur van dichterbij bekijken. Bescheiden vrouwen moeten een bruine outfit met een geschikte tint kiezen. Hier is een grote keuze, want bruin kent vele tinten (van donker naar licht), maar ook variaties met een vermenging van andere tinten, bijvoorbeeld roodbruin, geelbruin, grijsbruin, etc.

Bovenstaande kleuren zijn ideaal voor het vieren van het nieuwe jaar 2018, maar zijn niet voor iedereen geschikt. Wat te doen in dit geval en welke kleur te kiezen? Het antwoord is simpel - je moet de sets klassieke tonen eens nader bekijken. Op een nieuwjaarsfeestje is zowel een pak bestaande uit een wit of beige blouse-shirt en een zwarte of bruine broek/rok als een zacht-melkachtige schedejurk heel geschikt. Het enige waar u op moet letten, is de stijl van de outfits, u moet de strikte stijl verlaten ten gunste van elegant of vrouwelijk.

Naast de bovenstaande kleuren is het toegestaan om het nieuwe jaar 2018 te ontmoeten in een grijze of smaragdgroene jurk. Bij het kiezen van een set in deze tinten moet echter de voorkeur worden gegeven aan matte asoutfits en bij het opstellen van een afbeelding moet u deze aanvullen met gele accessoires of sieraden.

Aanbevolen: