Wat De Bruidegom Kiezen - Das, Vlinderdas Of Sjaal?

Wat De Bruidegom Kiezen - Das, Vlinderdas Of Sjaal?
Wat De Bruidegom Kiezen - Das, Vlinderdas Of Sjaal?

Video: Wat De Bruidegom Kiezen - Das, Vlinderdas Of Sjaal?

Video: Wat De Bruidegom Kiezen - Das, Vlinderdas Of Sjaal?
Video: De Bruidegom Ontdekte dat zijn Bruid hem Bedroog. Op hun Huwelijksdag Leerde hij Haar een Lesje 2024, April
Anonim

De laatste vraag in de trouwjurk van de bruidegom wordt beschouwd als een accessoire in de nek, zonder welke het beeld onvolledig zal zijn. Heel vaak kiezen mannen voor een stropdas. Maar waarom niet de voorkeur geven aan een vlinderdas of een sjaal? U hoeft alleen het juiste accessoire te kiezen in overeenstemming met de afbeelding.

Moet de bruidegom een stropdas, vlinderdas of sjaal kiezen?
Moet de bruidegom een stropdas, vlinderdas of sjaal kiezen?

Stropdas

De onbetwiste klassieker is de das. De meeste vrijers kiezen hem. Het heeft zijn voordelen en het belangrijkste pluspunt is dat het perfect past bij elk kostuum in klassieke stijl.

De stropdas wordt gekocht in dezelfde kleur als het pak, maar in een iets andere tint. Voor degenen die graag opvallen, wordt een heldere stropdas (groen, rood, geel, enz.) Geselecteerd, die noodzakelijkerwijs een detail in het beeld van de bruid van dezelfde kleur moet aanvullen, bijvoorbeeld een gekleurde jurkriem of een lint op een boeket.

Vlinder

Als de bruidegom gekleed is in een rokkostuum of een smoking, dan is een vlinder het perfecte accessoire voor hem. Het heeft een meer feestelijke uitstraling dan een stropdas en voegt zijn eigen smaak en charme toe. Het is perfect voor een bruiloft.

De zwarte vlinder wordt als de klassieke optie beschouwd. Als je kleur wilt toevoegen, kies dan een accessoire dat bij de smokingriem past. Een bruidegom met een vlinderdas ziet er altijd stijlvol en elegant uit.

Zakdoek

Een sjaal past perfect bij extravagante outfits. Een combinatie van een rokkostuum en een sjaal zou bijvoorbeeld een interessante optie zijn.

De sjaal wordt bevestigd onder een overhemdkraag of onder een vest met een uitsparing. Ascot is het meest populaire type halsdoek. Het is groter dan normaal, dus het is vastgebonden met een weelderige knoop en versierd met een gouden speld. Als de bruidegom niet tevreden is met zijn nek, lijkt het hem te lang en massief, dan zal dit accessoire helpen om dergelijke gebreken te verbergen. Er zijn ook kleine sjaals, die met een smalle strook om de nek zelf worden vastgebonden.

Een soortgelijk accessoire wordt gebruikt door pasgetrouwden die zich willen onderscheiden van de massa en herinnerd willen worden door anderen.

Om niet te worden gekozen door de bruidegom, moet het accessoire in de nek worden gecombineerd met het pak en de afbeelding als geheel. Een stropdas, vlinderdas of halsdoek moet ook worden gecombineerd met de stijl van de jurk van de bruid, zodat het paar er harmonieus uitziet.

Aanbevolen: