Waar Vier Je Het Nieuwe Jaar Van De Hond In 2018?

Inhoudsopgave:

Waar Vier Je Het Nieuwe Jaar Van De Hond In 2018?
Waar Vier Je Het Nieuwe Jaar Van De Hond In 2018?

Video: Waar Vier Je Het Nieuwe Jaar Van De Hond In 2018?

Video: Waar Vier Je Het Nieuwe Jaar Van De Hond In 2018?
Video: Jaar van de hond, 2018 2024, April
Anonim

Hoe eerder een persoon een vraag heeft over waar het nieuwe jaar te vieren, hoe meer kans hij heeft om iets interessants te bedenken voor de vakantie. De locatiekeuze is direct afhankelijk van persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden. U kunt het nieuwe jaar van de hond 2018 ontmoeten in een gezellige huiselijke omgeving, op bezoek, in uw woonplaats of in warme landen.

Waar het nieuwe 2018 te vieren
Waar het nieuwe 2018 te vieren

Thuis het nieuwe 2018 vieren

Degenen die van plan zijn 2018 thuis te vieren, wordt geadviseerd om zich van tevoren voor te bereiden op de vakantie en hun huis in te richten. Huisdecoratie moet vreugde oproepen en helder zijn. Als decor wordt aanbevolen om klatergoud van goud, gele en bruine tinten te kiezen. Deze tonen zullen de mascotte van 2018, de gele hond, aanspreken.

Als je besluit om gasten te verzamelen, denk dan van tevoren na over het scenario, bereid grappige quizzen, spelletjes, charades, enz. Laat je huis gevuld zijn met gelach en plezier op oudejaarsavond, luidruchtige bedrijven zullen heel erg naar het symbool van 2018 gaan.

We ontmoeten het Nieuwe 2018 in warme landen

Als de financiën het toelaten, is een reis naar het buitenland naar warme landen een uitstekende optie om het nieuwe jaar te vieren. De laatste jaren streven steeds meer mensen ernaar om de koude winter te vervangen door de zachte zon. Een land dat geen grote financiële kosten vereist, is Egypte. Een duurdere vakantie vind je op Bali, Malediven in Thailand.

Als u zich van tevoren op de reis voorbereidt, kunt u de meest levendige indrukken van het nieuwe jaar 2018 in uw geheugen achterlaten.

Reizen naar andere landen

Het is interessant en levendig om de vakantie niet alleen in warme landen, maar ook in Europese hoofdsteden te vieren, om kennis te maken met de tradities van het nieuwe jaar. In Tsjechië en Letland kunt u voordelig op vakantie.

Je kunt geladen worden met positieve emoties en veel interessante dingen leren in Wit-Rusland, Georgië en andere landen. Als je hebt besloten om op vakantie te gaan naar andere steden of landen, onthoud dan één regel: je moet het nieuwe jaar 2018 op een leuke en luidruchtige manier vieren. Ga daarom op reis met het hele gezin, met je geliefde of je beste vriend(in). Als je geen metgezellen hebt, wees dan niet verdrietig en ga niet op je kamer zitten. Ga naar een restaurant, bezoek het centrale plein van de stad waar je bent aangekomen, ga naar elke uitgaansgelegenheid waar mensen zijn.

Hoe nieuwjaar 2018 in Rusland te vieren?

Het is interessant en leuk om het nieuwe jaar in Rusland te vieren. De locatie van de vakantie wordt alleen beperkt door uw verbeeldingskracht, hier zijn slechts enkele voorbeelden van waar u het nieuwe jaar 2018 in Rusland kunt ontmoeten:

  1. Inwoners van de regio's kunnen de vakantie in Moskou of St. Petersburg gaan vieren. In de hoofdstad kun je het klokkenspel op het Rode Plein horen. Op oudejaarsavond is het gezellig en druk, je zult je niet vervelen.
  2. Voor degenen die zich afvragen waar ze het nieuwe jaar met kinderen kunnen vieren, kunnen we een reis naar Veliky Ustyug aanbevelen. Er zullen genoeg emoties zijn van zo'n reis voor een heel jaar. De residentie van Father Frost zal zowel kinderen als volwassenen niet onverschillig laten. In Veliky Ustyug kun je een slee rijden, masterclasses en beurzen bijwonen, souvenirs kopen.
  3. Fans van extreme sporten en levendige indrukken kunnen de nieuwe 2018 ontmoeten aan het Baikalmeer. Touroperators selecteren voor iedereen de beste tour. Degenen die besluiten een vakantie aan het Baikalmeer te vieren, zullen zich de reis nog lang herinneren, de natuur daar is gewoonweg betoverend.

Bovenstaande zijn natuurlijk niet allemaal plekken waar je het Nieuwe 2018 kunt vieren. Veel mensen houden van Karelië, iemand bezoekt Sochi, Altai of de heldenstad Tula, die iets te zien heeft.

Over het algemeen beslist elke persoon zelf waar het het beste is om het nieuwe jaar 2018 te vieren. Het belangrijkste is dat je je op de gekozen plek goed voelde en dat er mensen in de buurt waren.

Aanbevolen: