Hoe Het Nieuwe Jaar Ram Te Vieren

Hoe Het Nieuwe Jaar Ram Te Vieren
Hoe Het Nieuwe Jaar Ram Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Ram Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Ram Te Vieren
Video: Divali boodschap 2019 - Wat betekent het en wat betekenen de feestdagen eromheen 2024, Mei
Anonim

De komende 2018 is het jaar van de Yellow Earth Dog, daarom zou Ram bij het kiezen van een outfit de voorkeur moeten geven aan gewaden in geelbruine tinten. Je moet je echter niet beperken tot deze kleuren, want ze zijn lang niet voor iedereen geschikt.

Hoe het nieuwe jaar 2018 voor Ram te vieren
Hoe het nieuwe jaar 2018 voor Ram te vieren

Outfits in gele en bruine tinten zijn ideaal om het nieuwe jaar 2018 te vieren, maar dit betekent niet dat het de moeite waard is om een taboe te leggen op kleding van andere kleuren. Ja, het is beter om niet te stoppen bij giftige felle kleuren zoals flitsende neons, maar bordeaux, goud, beige, grijs, mosterd, olijfgroen, kalm blauw en klassiek zwart-wit mogen niet over het hoofd worden gezien.

We hebben de kleuren uitgezocht, laten we het nu over stijlen hebben. Bij het kiezen van een outfit moet Ram de pretentie van de snit vermijden, daarom is het niet nodig om de aandacht te vestigen op jurken met een pluizige rok, een overdreven open halslijn, korset en andere dingen. Een elegante schedejurk of een getailleerde jurk tot op de grond is de perfecte oplossing. Een klassieke rok of broekpak, een overhemdblouse gecombineerd met een romantische zonnerok, een simpele A-lijn jurk zijn ook geschikt om het nieuwe jaar te vieren. De laatste is noodzakelijkerwijs "gekruid" met originele accessoires.

Wat schoenen betreft, er is veel om rond te dwalen. Er wordt aangenomen dat gemak het belangrijkste criterium is bij het kiezen van schoenen voor het nieuwe jaar. Als pumps met hoge hakken net zo comfortabel voor je zijn als schoenen met platte zolen, dan kun je de look ermee afmaken. Het enige dat je niet mag vergeten, is dat ze moeten passen bij de outfit of in een geschikte schaduw.

Een clutch is geschikt als handtas, en ofwel een standaard rechthoekige versie die is versierd met allerlei soorten stenen of strass-steentjes, ofwel een monofone, ongebruikelijke vorm. Er zijn geen strikte vereisten bij de keuze van sieraden, het belangrijkste is dat ze het beeld harmonieus aanvullen.

Aanbevolen: