Hoe Huwelijkskosten Correct Te Berekenen?

Hoe Huwelijkskosten Correct Te Berekenen?
Hoe Huwelijkskosten Correct Te Berekenen?

Video: Hoe Huwelijkskosten Correct Te Berekenen?

Video: Hoe Huwelijkskosten Correct Te Berekenen?
Video: Het huwelijk van A tot Z ᴴᴰ | Spreker: Abdeljalil 2024, April
Anonim

De huwelijksceremonie wordt ver van tevoren gepland en een van de belangrijkste punten is het budget voor het hele evenement. Het inrichten van een feest vraagt aanzienlijke kosten. En de vraag rijst - hoeveel geld is er nodig om een bruiloft te spelen?

Hoe huwelijkskosten correct te berekenen?
Hoe huwelijkskosten correct te berekenen?

Om de bruiloft correct te organiseren, rekening houdend met alle kleine dingen, is het noodzakelijk om van tevoren een bruiloftscalculator op te stellen. Dit wordt een speciale lijst waarin alle, zelfs de kleinste, uitgaven worden geregistreerd. Zorg ervoor dat u in de bruiloftcalculator alle items van aanstaande kosten markeert (trouwjurk en bruidegompak, trouwringen, accessoires en boeket voor de bruid). Het is natuurlijk het handigst om een lijst in tabelvorm te maken en naast elk item de geschatte kosten van services aan te geven.

Dus waar begin je met het samenstellen van je trouwcalculator?

Aankoop van een trouwjurk

Bij het kiezen van een trouwjurk kan een bruid profiteren van verschillende opties. De eerste is om een trouwjurk te kopen in een salonwinkel. De kosten van de jurk zullen variëren (afhankelijk van de hoge kosten van het materiaal en de kenmerken van de snit). De tweede optie is individuele afstemming van de jurk in het atelier. De kosten van een op maat gemaakte trouwjurk beginnen vanaf 4000 roebel, en er wordt rekening gehouden met de materiaalkosten en de kosten van accessoires.

Trouwaccessoires kopen

Deze onkostenpost omvat sluiers, lingerie, bruidshandschoenen, tiara's, haarspelden en andere bruidssieraden en details.

Bruidegom pak

Het trouwpak van de bruidegom, evenals aanvullende accessoires (stropdas, vlinderdas of overhemd) zullen anders kosten, afhankelijk van de gebruikte stof en het gebruikte ontwerp.

Schoenen voor pasgetrouwden

Bij het kopen van schoenen voor een bruiloft moet je er rekening mee houden dat je er de hele dag in zult moeten zitten. Daarom moeten trouwschoenen comfortabel, comfortabel en van hoge kwaliteit zijn. Het zal dus niet de goedkoopste kostenpost zijn.

Trouwringen

Een verlovingsring is een essentieel kenmerk van een huwelijksceremonie. Vaak worden ringen per stuk besteld, je kunt ze extra laten graveren met liefdesverklaringen.

Make-up, manicure, bruiloftskapsel

Bij het maken van een uniek trouwbeeld bezoekt de bruid schoonheidssalons om een goede meester te kiezen. Voorafgaand aan de bruiloft kan de bruid verschillende bruiningssessies bijwonen, zodat haar huid op de bruiloft mooi afsteekt tegen de sneeuwwitte jurk.

Banketzaal en zijn ontwerp

Bij het inrichten van een feestzaal voor een feestzaal, moet u rekening houden met de kosten van bloemstukken, ballonnen en extra decoratieve elementen.

Het boeket van de bruid

De kosten van het bruidsboeket zijn afhankelijk van de complexiteit van het bloemstuk en kunnen variëren van 1.500 tot 5.000 roebel. Deze lijst bevat ook een corsages in het knoopsgat van de bruidegom, waarvan de kosten beginnen vanaf 300 roebel en meer.

Bruiloftsbanket

Bij het berekenen van de kosten van een banket moet rekening worden gehouden met het aantal genodigden. De kosten van het banket omvatten ook de huur voor het gebruik van de zaal, evenals de service. Hoe dichter bij het stadscentrum het café (restaurant) is gekozen voor het huwelijksfeest, hoe duurder de diensten zullen zijn. Een andere kostenpost is de prijs van alcohol en bruidstaarten.

Toastmaster, DJ, muzikantendiensten

Een aparte post huwelijkskosten is de vergoeding voor de diensten van musici, toastmaster of DJ. Dit omvat ook uitgaven voor extra entertainment - vuurwerk, vuurshow, barmanshow, enz.

Videografie en diensten van een huwelijksfotograaf

De kosten van een uur werk van een videograaf en een trouwfotograaf beginnen vanaf 1000 roebel.

Extra kostenposten

De lijst met extra huwelijkskosten omvat decoraties voor auto's van een huwelijksstoet, huur van duiven, een hotelkamer voor de eerste huwelijksnacht, enz.

Als je vooraf een lijst maakt van alle geschatte kosten met een indicatie van de geschatte kosten, dan kun je met een kleine foutmarge berekenen hoeveel geld er nodig is voor de bruiloft.

Aanbevolen: