Hoe Een Waterpijp Correct Te Roken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Waterpijp Correct Te Roken?
Hoe Een Waterpijp Correct Te Roken?

Video: Hoe Een Waterpijp Correct Te Roken?

Video: Hoe Een Waterpijp Correct Te Roken?
Video: Tutorial: Hoe maak ik een waterpijp aan? Waterpijp klaarmaken! 2024, Mei
Anonim

De esthetiek van het roken van waterpijpen veronderstelt een ontspannen sfeer en een gezellige kamer. Dat is de reden waarom er in veel uitgaansgelegenheden waterpijpkamers of -hallen zijn. Er zijn ook enkele onuitgesproken regels die u moet volgen tijdens het roken.

Hoe een waterpijp te roken?
Hoe een waterpijp te roken?

Noodzakelijk

  • - waterpijp
  • - kolentang
  • - tabak (maassel)
  • - water
  • - vervangbaar mondstuk

instructies:

Stap 1

Rook geen waterpijp op een lege maag om onaangename gevolgen te voorkomen. Nog gevaarlijker is het om sterke alcoholische dranken aan de fles toe te voegen. Dit kan leiden tot bedwelming en vergiftiging, omdat het roken van waterpijpen op zich geen onschuldig proces is. Drink niet tegelijkertijd alcohol en rook geen waterpijp. Het is het beste om groene thee of hibiscus te zetten.

Stap 2

Kom in een ontspannen houding. Om dit te doen, zijn er in gespecialiseerde winkels of in dezelfde waterpijpkamers kleine kussens waarop u kunt zitten of liggen. Als de waterpijp lang is, moet deze op de grond liggen en als u besluit de decoratieve miniversie te proberen, kan deze op een lage tafel worden geplaatst.

Stap 3

Trek tijdens het roken de rook door het mondstuk naar binnen. Inademing moet gepaard gaan met een gorgel van vloeistof die u in de kolf hebt gegoten. Er zijn geen duidelijke regels voor roken, integendeel, het opleggen van een "eigen" manier om rook in te ademen of vast te houden, is in tegenspraak met de esthetiek van de waterpijp. Het belangrijkste is om pauzes van minimaal een paar minuten te nemen. Zorg ervoor dat u een vervangbaar mondstuk gebruikt, anders is de kans op een infectieziekte groot.

Stap 4

Als u een bittere smaak ervaart tijdens het roken, moet u de dichtheid van het hele apparaat controleren. Meestal kan een beschadigde buis voor problemen zorgen. In dit geval moet u stoppen met roken, in ieder geval totdat de pijp is vervangen door een nieuwe.

Stap 5

Een rooksessie duurt 25-30 minuten, totdat de tabak is opgebrand. Daarna is het beter om het weg te gooien. En het is raadzaam om te stoppen en geen nieuwe op te steken. Het feit is dat het urenlange proces van genieten van de geurige rook en ongehaaste gesprekken de illusie wekt van tijdverspilling. Tegelijkertijd kunnen na een lange rookperiode misselijkheid, duizeligheid of andere problemen "onverwacht" optreden.

Aanbevolen: