Hoe Een Waterpijp Te Wassen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Waterpijp Te Wassen?
Hoe Een Waterpijp Te Wassen?

Video: Hoe Een Waterpijp Te Wassen?

Video: Hoe Een Waterpijp Te Wassen?
Video: Hoe maak je een waterpijp klaar? - Tutorial #HookahWorld 2024, Mei
Anonim

Om de smaak van de waterpijp helder en aangenaam te houden, moet deze regelmatig worden gewassen. Als dit niet gebeurt, zal er zeer snel een onaangename geur en bitterheid verschijnen. Het is echter niet voldoende om de waterpijp alleen met water te spoelen, je moet leren hoe je hem op de juiste manier schoonmaakt.

Hoe een waterpijp te wassen?
Hoe een waterpijp te wassen?

Noodzakelijk

  • - Kraag voor de mijn;
  • - Kraag voor de kolf;
  • - Frisdrank.

instructies:

Stap 1

Demonteer de waterpijp in zijn hoofdcomponenten: kom, kolf, pijp en schacht. Deze lijst kan ook extra accessoires bevatten, zoals een asbak.

Stap 2

De eerste stap is om de kom schoon te maken. Spoel eerst grondig met water. Breng vervolgens zuiveringszout aan en veeg alle bereikbare plekken met je handen af, zowel van buiten als van binnen. Je moet alle tabak die aan de kom kleeft verwijderen.

Stap 3

Laat water door de waterpijpschacht lopen. Breng vervolgens de baking soda aan op de borstel en wrijf deze goed in. Giet vervolgens het zuiveringszout in de mijn en schrob het uit met een borstel. Kijk eens binnen. Er mogen geen extra kleine deeltjes in zitten.

Stap 4

Spoel de buis door. Om dit te doen, neemt u daar water en draait u het krachtig rond. Laat het ene uiteinde in de gootsteen gaan en laat het water samen met het vuil weglopen en blaas dan de rest uit. U moet de procedure herhalen totdat het water helder wordt.

Stap 5

Giet zuiveringszout in een kolf en bedek een beetje met water. Ga vervolgens met een borstel langs de muren en verwijder al het vuil. Herhaal dit totdat de onaangename geur verdwijnt.

Aanbevolen: