Hoe Een Waterpijp Te Kweken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Waterpijp Te Kweken?
Hoe Een Waterpijp Te Kweken?

Video: Hoe Een Waterpijp Te Kweken?

Video: Hoe Een Waterpijp Te Kweken?
Video: Hoe maak je een waterpijp klaar? - Tutorial #HookahWorld 2024, Mei
Anonim

Het is tegenwoordig in de mode om waterpijp te roken. Het wordt aangeboden in cafés en bars, clubs. Maar je kunt dit entertainment thuis doen als je bijvoorbeeld een waterpijp hebt meegenomen van een overzeese reis naar de zuidelijke zeeën of deze thuis hebt gekocht. Om het plezier van het proces niet te bederven, moet je een waterpijp correct kunnen aansteken.

Hoe een waterpijp te kweken?
Hoe een waterpijp te kweken?

instructies:

Stap 1

Monteer de waterpijp en zorg ervoor dat alle onderdelen tegen elkaar zijn afgedicht. Verwijder de beker en sluit het bovenste gat zeer stevig af met uw hand. Probeer dan lucht aan te zuigen via je mond. Als het niet lukt, is alles in orde - de waterpijp is luchtdicht.

Stap 2

Plaats de geprepareerde tabak in het kopje zodat er minimaal 5 mm over is aan de randen. Dit zorgt ervoor dat de tabak niet verbrandt door de houtskool. Het mag niet erg strak worden gestapeld, de bladeren moeten worden uitgevouwen, je kunt ze meerdere keren doorboren met een breinaald door het onderste gat van de beker voor een betere ventilatie.

Stap 3

Plaats een speciaal gaas of een gewoon stuk folie onder de houtskool. Bedek de beker ook met folie - strak. Prik dan een paar kleine gaatjes met een priem of tandenstoker.

Stap 4

Giet koud water in de kolf zodat de schachtbuis 3-4 cm in de vloeistof staat. Als er meer water wordt gegoten, zal het moeilijk zijn om in te ademen, als er minder is, zal de filtratie verslechteren.

Stap 5

Steek de houtskool aan met een aansteker. Als je het natuurlijk hebt, moet het aan alle kanten rood worden; als het speciaal is, zelfontbrandend, dan moet het dezelfde kleur krijgen. Plaats vervolgens de houtskool in het midden van het gaas of de folie en dek af met een waterpijpdop. Wanneer de tabak warm genoeg is, verplaats je de houtskool naar de randen van de kop. Nu kun je beginnen met het aansteken van de waterpijp.

Aanbevolen: