Hoe Een Waterpijp In Elkaar Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Waterpijp In Elkaar Te Zetten
Hoe Een Waterpijp In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Waterpijp In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Waterpijp In Elkaar Te Zetten
Video: Hoe maak je een waterpijp klaar? - Tutorial #HookahWorld 2024, April
Anonim

Waterpijp is een geweldige manier om te ontspannen en stress te verlichten. Het belangrijkste punt is de montage. Om de echte en aantrekkelijke smaak van een waterpijp te voelen, moet je hem correct en vakkundig in elkaar zetten. Een paar zeer eenvoudige regels zullen je helpen om met volle teugen te genieten van het roken van waterpijp.

Hoe een waterpijp in elkaar te zetten
Hoe een waterpijp in elkaar te zetten

Het is nodig

  • - tabak
  • - folie
  • - tang
  • - steenkool
  • - aansteker
  • - water

instructies:

Stap 1

Vul de kolf met water. De schachtschacht moet 3,5 centimeter in water worden ondergedompeld. De afstand mag niet meer of minder zijn, anders zal de waterpijp bitter smaken. Het is bekend dat waterpijp niet alleen met water kan worden gegoten, maar ook met verschillende vloeistoffen, zoals wijn of melk. Het is het beste om water te gebruiken om de smaak van de rook niet te overheersen.

Stap 2

Vul de kom met tabak. Gebruik altijd natte tabak voor het roken van waterpijpen, droge tabak kan je keel beschadigen. Verdeel de tabak gelijkmatig over de kom. Gebruik een waterpijptang om luchtkanalen in de kom te maken.

Stap 3

Wikkel een kom tabak in folie. Je kunt gewone voedselfolie gebruiken. Het is belangrijk dat de folie goed vastzit aan de randen van de kom. Prik er dan gaatjes in met een tang. De gaten moeten ook gelijkmatig verdeeld zijn en mogen niet te groot zijn, anders loopt u het risico de smaak te bederven.

Stap 4

Het laatste punt is het aansteken van kolen. Het is het beste om houtskool te gebruiken. Wees zeer voorzichtig bij het aansteken van kolen. Verwarm de houtskool op het fornuis of met een aansteker. Plaats vervolgens de hete houtskool op de tabaksschaal. Wacht een paar minuten totdat de tabak is opgewarmd en begin met roken.

Aanbevolen: