Hoe Correct Geld Geven?

Inhoudsopgave:

Hoe Correct Geld Geven?
Hoe Correct Geld Geven?

Video: Hoe Correct Geld Geven?

Video: Hoe Correct Geld Geven?
Video: Chauffeurs in Rusland overtreden de verkeersregels. Een gevecht op de weg. 2024, Mei
Anonim

Het is bewezen dat het ontvangen van een geldbedrag voor een vakantie de wens is van de meerderheid van de respondenten. Toch moet u weten hoe u op de juiste manier geld kunt geven. Met een envelop ansichtkaart verras je niemand, het is belangrijker om een geldbedrag mooi en onverwacht te presenteren.

Hoe correct geld geven?
Hoe correct geld geven?

instructies:

Stap 1

Je kunt geld geven aan een man in een sigarettenkoker, maar je moet er rekening mee houden dat een man een roker is. Geld wordt in buizen gevouwen in plaats van in sigaren, en de sigarettenkoker zelf is verpakt in cadeaupapier.

Beeld
Beeld

Stap 2

Voor een cadeau aan een vrouw kun je een juwelendoosje gebruiken: een armband of een ketting. Als de doos smal genoeg is, neem dan een dunne tape om de gedoneerde biljetten mee vast te binden en plaats deze er voorzichtig in. Voor dezelfde doeleinden kunt u een kleine kist of doos gebruiken.

Stap 3

Om op een leuke manier geld te geven, plaatst u elk biljet in een ballon, blaast u deze op en geeft u het als een leuk cadeau. Deze methode is zeer geschikt voor verjaardagen, jubilea en bruiloften.

Beeld
Beeld

Stap 4

Geld kan direct in de spaarpot, maar deze methode is meer geschikt voor kinderfeestjes. In dit geval zal het kind blij zijn met het geschenk en de inhoud ervan. Een spaarvarken met geld kan aan de pasgetrouwden worden aangeboden als bijdrage aan hun toekomstige gezinsleven.

Beeld
Beeld

Stap 5

Iemand die graag geld uitgeeft, kan het in een lijst onder glas presenteren. In dit geval wordt het geldbedrag in een fotolijst geplaatst zodat de waarde van de biljetten zichtbaar is en indien gewenst aan de muur kunnen worden gehangen.

Beeld
Beeld

Stap 6

Een origineel contant cadeau kan in een fles alcohol. Om dit te doen, wordt het geld in een luchtdichte zak gedaan, stevig vastgebonden met een draad en in een fles alcohol gedompeld. Zo'n geschenk zal een man aangenaam verrassen.

Stap 7

Het zal voor een vrouw een aangename verrassing zijn om een geldboom cadeau te krijgen. Hiervoor wordt een kleine bloeiende struik in een pot gekocht. Bonsai en ficus zijn perfect. De snavels zijn netjes met een dunne draad aan de takken en stam vastgemaakt. Hoe meer biljetten, hoe origineler en mooier de geldelijke kroon van het geschenk.

Beeld
Beeld

Stap 8

U kunt geld geven en tegelijkertijd een grap uithalen met de ontvanger door valse bankbiljetten op een printer te printen. Ze moeten in een koffer of diplomaat in rijen worden geplaatst om de illusie van een grote som geld te creëren. Leg echte op de gedrukte rekeningen en presenteer ze als een geschenk - een tekening. Het belangrijkste is om niet te vergeten de ontvanger te vertellen dat niet alle biljetten vals zijn.

Beeld
Beeld

Stap 9

U kunt een geldbedrag doneren in een pakket gemaakt volgens het principe van een nestpop, waarbij de ene doos kleiner is dan de vorige. Er zijn minimaal 6 van dergelijke dozen nodig zodat de ontvanger zo lang mogelijk kan uitpakken en bij het felbegeerde geschenk kan komen. Om het uitpakken ingewikkelder te maken, kan elke doos met tape worden vastgemaakt.

Aanbevolen: