Hoe Geld Te Geven: 10 Manieren

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Te Geven: 10 Manieren
Hoe Geld Te Geven: 10 Manieren
Anonim

Om de een of andere reden is er een mening dat geld geven niet de beste optie is. Zeg, het is gewoon gebrek aan respect voor een persoon, onwil om tijd te besteden aan het kiezen van een geschenk. Maar om te behagen met felicitaties, moet men heel goed begrijpen wat de held van de gelegenheid precies zal plezieren. En geld is precies die optie wanneer de ontvanger precies krijgt wat hij nodig heeft. De enige vraag die overblijft is hoe je op een originele manier geld kunt geven. Overweeg verschillende opties - zowel eenvoudig als niet erg.

Hoe geld te geven: 10 manieren
Hoe geld te geven: 10 manieren

Het is nodig

  • - bankbiljetten van elke denominatie
  • - fotoboek
  • - crassula of geldboom
  • - snoep, snoeppapiertjes
  • - koffer
  • - borst

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met eenvoudige manieren. U kunt geld doneren in een fotoalbum door het te verspreiden in plaats van foto's. Het enige wat je nodig hebt, is een fotoalbum kopen dat je leuk vindt en het vullen met rekeningen. Als er niet genoeg rekeningen zijn, kunt u het album aanvullen met foto's, wenskaarten, wensen.

Stap 2

De tweede simpele manier om geld te doneren is door het in een simpel potje te doen, je kunt het naar eigen inzicht indelen: met of zonder etiket. De bank kan van elke grootte zijn, het hangt allemaal af van het gepresenteerde bedrag. Je kunt de pot oprollen met een eenvoudig metalen deksel, je kunt een canvasdoek gebruiken die is vastgebonden met een lint of touw.

Beeld
Beeld

Stap 3

U kunt op een originele manier geld geven door het onder andere te 'verliezen'. Koop bijvoorbeeld een geschikte kist of doos en vul deze met "sieraden", en leg helemaal onderaan een geschenk in de vorm van rekeningen. De vulling van de kist kan als optie chocolademunten zijn - munten gemengd met sieraden.

Beeld
Beeld

Stap 4

Het is ook eenvoudig om op een originele manier geld te geven aan een zoetekauw - wikkel de in een buis gerolde bankbiljetten in snoeppapiertjes, je kunt echte snoepjes mengen met "nep" en ze presenteren in een mooie snoepdoos of in een vaas.

Beeld
Beeld

Stap 5

Niet vaak, maar toch kan soms de vraag rijzen hoe je geld kunt geven voor een bruiloft. In dit geval zal het bedrag van het geschenk waarschijnlijk meer zijn dan voor een verjaardag, dus er is plaats voor fantasieën. Een originele manier om geld te schenken is om geld te laten regenen voor de jongeren. Het enige wat je nodig hebt is een paraplu. Rekeningen zijn aan de spaken bevestigd. Je moet de pasgetrouwden vragen om het geschenk te openen, en dan kunnen alle aanwezigen een prachtige "douche" bekijken.

Beeld
Beeld

Stap 6

U kunt geld doneren voor een bruiloft in de vorm van een geldtaart, die u zelf kunt maken, of u kunt een professionele decoratie bestellen.

Beeld
Beeld

Stap 7

De droom van velen is een koffer met geld; zo'n origineel contant cadeau ziet er gewoon geweldig uit. De koffer is natuurlijk te veel, je kunt een diplomaat meenemen. U moet een groot aantal rekeningen op een printer afdrukken, bundels ervan vouwen en bovenop elke stapel komen echte rekeningen.

Beeld
Beeld

Stap 8

Een andere manier om op een originele manier geld te geven, is door het aan de takken van een huisplant te bevestigen, alleen moet dit heel voorzichtig gebeuren om de bloem niet te beschadigen. Je krijgt een echte geldboom. Het zal heel goed zijn als de plant waar het geld aan vast zit Crassula is, de zogenaamde geldboom onder de mensen.

Beeld
Beeld

Stap 9

Een matroesjka kan een originele verpakking voor bankbiljetten worden. De kleinste moet uit de hele set worden verwijderd en er moet een cadeau op zijn plaats komen. Dit is een andere manier om verjaardagsgeld te geven.

Stap 10

Aan de vooravond van de komende feestdagen zou het heel gepast zijn om geld te geven voor het nieuwe jaar. Hiervoor wordt een kerstboom gemaakt van bankbiljetten, de grootte, vorm en mate van complexiteit van de creatie hangt alleen af van de vaardigheid van de gever en van de wens om, naast geld, wat tijd in het geschenk te investeren.

Aanbevolen: