Hoe Mooi Geld Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe Mooi Geld Te Geven
Hoe Mooi Geld Te Geven

Video: Hoe Mooi Geld Te Geven

Video: Hoe Mooi Geld Te Geven
Video: (1/5) Hoe kunnen we jou hard laten werken voor weinig geld? 2024, Mei
Anonim

Geld zou echt het beste cadeau zijn, zo niet voor een klein "maar": rekeningen in een envelop geven is vaak onhandig. Hoe geef je op een mooie en originele manier geld?

Hoe mooi geld te geven
Hoe mooi geld te geven

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste manier om cadeaubonnen te "verpakken" is door een speciale ansichtkaart "voor geld" te kopen - in wezen dezelfde envelop, maar prachtig ontworpen. Je kunt ook zelf een cadeauverpakking maken door een gewone envelop te versieren met appliqué, patroon, strikken of linten.

Stap 2

Als het idee van een mooie envelop je banaal lijkt, kun je niet-standaard verpakkingsmethoden bedenken. Wikkel het geld bijvoorbeeld in een zijden doek, knoop het vast met een lint en stop het in een klein juwelendoosje of geschenkdoosje. Je kunt elk biljet apart verpakken, oprollen en versieren met een strik - of je kunt het in aparte kleine enveloppen van veelkleurig papier plaatsen en warme woorden op elke envelop schrijven.

Stap 3

Een portemonnee, portemonnee of zelfs een kinderspaarpot kan worden gebruikt als verpakking voor een "cash gift". Stop gewoon de biljetten erin - en je geeft niet langer "alleen geld", maar "een portemonnee met geld". Tegelijkertijd kan bijna alles fungeren als een "gehechtheid" aan geld. Neem bijvoorbeeld een kleine knuffel, hang een tas met biljetten om zijn nek - en verkondig de held van de gelegenheid dat je hem een "geldhaas" geeft die financieel geluk zal brengen.

Stap 4

Als uw geldelijke gift "gericht" is (dat wil zeggen, er wordt van uitgegaan dat de persoon die wordt geschonken dit geld voor een specifieke aankoop gebruikt), kunt u dit spelen in het ontwerp van uw presentatie. Als u bijvoorbeeld geld doneert aan een nieuwe mobiele telefoon, kunt u de rekeningen in uw mobiele tas stoppen; en plaats de “doelbijdrage” voor de aankoop van keukenmeubelen in een mooie theepot.

Aanbevolen: