6 Manieren Om Geld Te Besparen Op Een Bruiloft

6 Manieren Om Geld Te Besparen Op Een Bruiloft
6 Manieren Om Geld Te Besparen Op Een Bruiloft

Video: 6 Manieren Om Geld Te Besparen Op Een Bruiloft

Video: 6 Manieren Om Geld Te Besparen Op Een Bruiloft
Video: ZO kun je veel GELD BESPAREN! 💶 BOODSCHAPPEN tips 🛒💖 | KC Budget Challenge 💫 | Kelly Caresse 2024, Mei
Anonim

Trouwklusjes zijn altijd zo spannend en aangenaam. Maar wat als het budget van de pasgetrouwden beperkt is, maar de bruiloft toch een prachtige wil? In dergelijke gevallen is het noodzakelijk om de uitgavenposten zorgvuldig te benaderen en over elk detail van deze viering na te denken. Laten we beginnen.

6 manieren om geld te besparen op een bruiloft
6 manieren om geld te besparen op een bruiloft

1. Organisator. Tegenwoordig zijn er veel diensten voor het organiseren van evenementen, waaronder het organiseren van bruiloften. Een bruiloft is tenslotte iets waar maar weinig mensen op besparen, zonder zelfs maar na te denken of je er geld aan moet uitgeven of niet. Je kunt een restaurant bestellen, de zaal inrichten en zelf de gastheren kiezen. Daarom kunt u deze service weigeren en een behoorlijk bedrag besparen.

2. Huwelijksstoet. Het is niet nodig om een limousine of een andere auto te bestellen. Vraag een vriend of familielid om uw chauffeur voor de dag te zijn.

3. Seizoen. Het seizoen waarin je een bruiloft gaat spelen speelt een grote rol. Om meer geld te besparen, kunt u het beste de wintertijd van het jaar kiezen, want in de winter is de vraag naar trouwdiensten laag, en dus ook de prijzen. Maar als je warmte wilt, dan is mei de beste optie voor de prijs en het weer.

4. Dag van de week. Op weekdagen hebben restaurants de neiging om de prijzen te verlagen. En die gasten die echt op je bruiloft willen zijn, zullen dat ook doen.

5. Trouwringen. Dit is iets wat vooraf geregeld moet worden. Het is het beste om een sieradenshow te bezoeken en rechtstreeks bij een leverancier te kopen, maar koop in ieder geval niet in niet-geverifieerde winkels, want goud wordt ook nagemaakt.

6. Trouwjurk en accessoires. Niet alle meisjes dromen van pluizige jurken en ongemakkelijke korsetten, nu is het in de mode om in kleine elegante jurken te trouwen, vooral als het een bescheiden bruiloft is. Maar als je nog steeds een pluizige jurk met merk wilt, is het beter om een exacte kopie te naaien om te bestellen - het zal veel goedkoper zijn en als je wilt, kun je enkele wijzigingen aanbrengen. Ook moet je van tevoren nadenken over alle accessoires en onnodige dingen uitsluiten. Een clutch zal bijvoorbeeld eerder interfereren met de bruid, omdat er in de ene hand een boeket zal zijn en de andere de zoom van de jurk moet opheffen.

Met dergelijke eenvoudige methoden kunt u tot 100.000 roebel besparen op een bruiloft, omdat u op elk punt in de voorbereiding ergens op kunt besparen zonder de schaal van de bruiloft te schaden. Het hangt allemaal af van het budget en uw voorkeuren.

Aanbevolen: