6 Onverwachte Huwelijkskosten

6 Onverwachte Huwelijkskosten
6 Onverwachte Huwelijkskosten

Video: 6 Onverwachte Huwelijkskosten

Video: 6 Onverwachte Huwelijkskosten
Video: A Ram sam sam 2024, April
Anonim

Bruiloften zijn een gelukkige gebeurtenis in het leven van elk paar. Tegelijkertijd kan deze gebeurtenis echter de meest lastige worden genoemd. Er is zoveel te doen, zoveel om over na te denken en er is altijd niet genoeg tijd.

6 onverwachte huwelijkskosten
6 onverwachte huwelijkskosten

En als het hele budget al is berekend en alles klaar is: de jurk voor de bruiloft is gekocht, het restaurant is geselecteerd en zelfs de bruidstaart is klaar, soms blijken er ook andere onvoorziene uitgaven te zijn die sommigen gewoon niet aan denken. Dit kan tot een onaangename situatie leiden. Om dit te voorkomen, dient u op de hoogte te zijn van alle onverwachte uitgaven die u op een bruiloft kunt tegenkomen.

1. De noodzaak om een trouwjurk of bruidegompak te zomen hem

In de regel krijgen bruiden de outfit ruim van tevoren. Maar tegen de trouwdag verliezen meisjes soms gewicht, of, omgekeerd, een beetje gewicht. Als gevolg hiervan past de jurk niet zo mooi en moet deze worden genaaid of geborduurd. Zet daarom vooraf een bepaald bedrag opzij, ook als je zeker weet dat dit jou niet kan gebeuren.

2. Koffiepauze

Bruiloften worden vaak in de vroege ochtend gehouden en eindigen in de avond. De belangrijkste en meestal de enige maaltijd tegelijkertijd is een galadiner. Maar vergeet niet dat gasten, jong en gezin, de hele dag door moeten eten. In de drukte vergeten sommigen over het algemeen om aan snacks te denken. Denk hier dus van tevoren over na en voeg aan de lijst toe wat je nodig hebt voor de bruiloft: fruit, sandwiches, water, alles wat je nodig hebt voor een snack. Bereken ook de hoeveelheid eten en drinken. Heel vaak zijn ze niet genoeg.

3. Parkeren

Er is niet altijd gratis parkeergelegenheid op het grondgebied van de burgerlijke stand of het restaurant. Zoek deze vraag van tevoren uit en verduidelijk alles.

4. Parasols, dekens, luifels etc. zijn nodig tegen slecht weer

Het weer is altijd onvoorspelbaar. Zelfs op een zeer warme en zonnige dag kan het regenen of waaien. Bereid alle benodigde weerapparatuur van tevoren voor.

5. Speciaal menu voor diabetici, mensen met allergieën, vegetariërs

U probeert waarschijnlijk het meest optimale menu te kiezen, met complexe gerechten van heerlijke producten, die niet eens denken dat uw inspanningen tevergeefs zijn. Dit gebeurt soms als er bijzondere mensen onder de gasten zijn.

6. Fooien

Veel mensen vergeten ze volledig. Terwijl fotografen, videografen, muzikanten, toastmaster, chauffeurs en anderen belangrijke mensen zijn op uw vakantie, van wie veel afhangt. En elk van hen vindt het niet erg om onmiddellijk dankbaarheid te ontvangen, zij het klein.

Aanbevolen: