Wat Voor Soort Aas Te Kiezen Bij Het Vissen Op Snoek Met Een Spinhengel?

Inhoudsopgave:

Wat Voor Soort Aas Te Kiezen Bij Het Vissen Op Snoek Met Een Spinhengel?
Wat Voor Soort Aas Te Kiezen Bij Het Vissen Op Snoek Met Een Spinhengel?

Video: Wat Voor Soort Aas Te Kiezen Bij Het Vissen Op Snoek Met Een Spinhengel?

Video: Wat Voor Soort Aas Te Kiezen Bij Het Vissen Op Snoek Met Een Spinhengel?
Video: Visblad TV - Snoeken met kunstaas 2024, Mei
Anonim

Een van de meest interessante seizoenen voor vissers begint in de herfst - het vissen op een roofdier met een spinhengel. In Rusland wordt de snoek beschouwd als de meest populaire roofvis. Zoals bij elke vis, moet je er de juiste sleutel voor vinden, namelijk het juiste aas vinden. Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende uitrustingen om te spinnen, waardoor het niet moeilijk is om het juiste aas voor snoek te kiezen. Maar zoals in elk bedrijf, heeft de selectie van uitrusting voor het vissen met spinnen zijn eigen subtiliteiten en trucs.

Draaien
Draaien

Noodzakelijk

  • -spinnen
  • -beschikbaar
  • -lepel
  • - "Mepps" draaitafels
  • -siliconen aas
  • - kunstaas van schuim

instructies:

Stap 1

Voor veel vissers zijn wobblers een onmisbaar materiaal bij het vissen op snoek met een spinhengel. Het zijn omvangrijke plastic of houten aas van verschillende uitvoeringen. Om de juiste wobbler voor snoek te kiezen, moet u zich houden aan de belangrijkste criteria - de kleur en vorm van de wobbler, rekening houdend met het reservoir waarop het visproces plaatsvindt.

Wobblers
Wobblers

Stap 2

Kunstaas is het meest eervolle gereedschap voor het spinnen van snoek. De gouden standaard is een spinner, dat is een zilverkleurige metalen plaat met een rood "oog", 20 gram wegend en voorzien van één of meerdere vishaken. Daarnaast zijn er nog vele andere soorten kunstaas in verschillende kleuren en gewichtsklassen.

Lepel
Lepel

Stap 3

Spinnend kunstaas van het Franse bedrijf "Mepps" is ook enorm populair geworden bij vissers, die zich onderscheiden door een eigenaardig spel en een geluidsplons tijdens het werpen. Dit kunstaas wordt gepresenteerd in het breedste assortiment en wordt beschouwd als een van de meest effectieve bij het vissen op snoek met een spinhengel. Met name bij zonnig weer wordt aanbevolen om donkere draaitafels te gebruiken, en bij bewolkt weer, heldere.

Bedrijf draaitafels
Bedrijf draaitafels

Stap 4

De goedkoopste optie op de markt wordt beschouwd als siliconenaas. Maar ondanks de lage kosten is deze uitrusting volledig in overeenstemming met de kwaliteit. Als het bij het vissen met een spinhengel mogelijk is om de maat en kleur van het siliconenmateriaal correct te selecteren, is succesvol vissen gegarandeerd.

Siliconen aas
Siliconen aas

Stap 5

In de jaren 70 verscheen voor het eerst foam tackle. Toen ontstond er een grote opwinding van vissers, wat tot op de dag van vandaag wordt waargenomen. De hoge vangbaarheid van snoek met schuimrubber heeft geleid tot de creatie van een enorm assortiment kunstaas uit dit materiaal. Het belangrijkste voordeel van deze uitrusting is ook de lage kosten en mobiliteit, waardoor elke visser het alleen kan redden.

Aanbevolen: