Hoe Je Je Niet Moet Vergissen Bij Het Kiezen Van Een Bruiloftskapsel

Hoe Je Je Niet Moet Vergissen Bij Het Kiezen Van Een Bruiloftskapsel
Hoe Je Je Niet Moet Vergissen Bij Het Kiezen Van Een Bruiloftskapsel

Video: Hoe Je Je Niet Moet Vergissen Bij Het Kiezen Van Een Bruiloftskapsel

Video: Hoe Je Je Niet Moet Vergissen Bij Het Kiezen Van Een Bruiloftskapsel
Video: Пучок с ребрышками | Модная прическа на новый год Ольга Дипри | Hairstyle for the New Year. A Bundle 2024, Mei
Anonim

Het beeld van de bruid is een harmonieus geheel, dat vrij moeilijk zelf te maken is. Om echt uniek te worden, moet je van buitenaf naar jezelf kijken. Praat met een ontwerper, kleermaker, kapper en visagist. Het is heel goed mogelijk om alle dames op uw bruiloft te overtreffen. Probeer modetrends te combineren in je outfit en benadruk je natuurlijke schoonheid. Een bruiloftskapsel zal een belangrijke rol spelen bij het creëren van een onberispelijke look voor jongeren.

Hoe je je niet moet vergissen bij het kiezen van een bruiloftskapsel
Hoe je je niet moet vergissen bij het kiezen van een bruiloftskapsel

Trouwmode 2012 kenmerkt zich door natuurlijkheid en “stijlvolle eenvoud”. Glad golvend haar en zacht golvende krullen, lange retro kapsels en een verscheidenheid aan vlechten - dit zijn de huidige trends van "meisjesachtige schoonheid". Zo'n "eenvoud" verplicht veel: de conditie van het haar moet onberispelijk zijn, hun kleur moet natuurlijk zijn.

Het wordt aanbevolen om een schoonheidssalon met een goede reputatie te bezoeken en minstens een week voor de bruiloft een professional te raadplegen. Ervaren kappers kunnen je veel originele ideeën geven. Tegen de tijd dat je de styling kiest, zou je al een jurk moeten hebben gekocht - het zal precies dicteren hoe je je haar moet kammen voor de huwelijksceremonie.

Ondanks de veranderende mode blijft de hoofdregel van de trouwjurk ongewijzigd. Hoe weelderiger en uitgebreider het lijfje en de rok zijn, hoe gemakkelijker de styling zou moeten zijn. Integendeel, elegant in zijn eenvoud, het silhouet van de kleding is perfect versierd met een origineel kapsel. Het moet niet te ingewikkeld en omslachtig zijn, vooral als er een grote verscheidenheid aan accessoires en bevestigingsmiddelen nodig zijn voor de constructie.

Een enkel, maar stijlvol accessoire zal de bruid een speciale charme geven. Een wit lint of haarband is dus perfect voor een trouwjurk. Ze zullen het haar prachtig vormgeven en fixeren, sterk gekamd bij de wortels in de geest van de charmante Brigitte Bardot.

Kapsels met grote golven, die kunnen worden gedaan met een tang met een groot opzetstuk en een betrouwbare haarmousse, zijn relevant - je krijgt een stilering in de mode van de jaren 40. De golven worden aangevuld met een zijscheiding en een delicate witte zijden decoratie in de vorm van een roos of een strik. De bruid zal er maagdelijk en teder en tegelijkertijd extreem vrouwelijk uitzien.

Als je kunt bogen op lang en dik haar, zijn vlechten met vlechten met geweven linten, parelmoeren kralen of nepbloemen de beste optie voor een bruiloft. Met verschillende weeftechnieken kunt u een unieke styling creëren die onmogelijk te herhalen is.

Maar zelfs met een kort kapsel kun je er onnavolgbaar uitzien - versier het gewoon met verse bloemen en maak een helder accent op natuurlijke make-up en pakkende oorbellen.

Vergeet bij het nastreven van mode niet dat het belangrijkste doel van een bruiloftskapsel is om u te helpen een versiering van een speciale dag te worden. Het maakt gasten niet uit hoe snel je met de tijd meegaat. Je staat in de schijnwerpers, en geloof me, ze zullen je sterke en zwakke punten nauwgezet bestuderen. Daarom moet je een bruiloftskapsel kiezen, rekening houdend met het type haar, de vorm van het gezicht, de kenmerken van het figuur, de groei.

Blader door glossy magazines, overleg met experts en dierbaren. Probeer elke optie mentaal voor jezelf. De perfecte styling is degene die bij je past. Ze moet deel uitmaken van een harmonieuze look en alles moet mooi zijn in de bruid - van sieraden op haar haar tot de hielen van haar schoenen.

Aanbevolen: