DIY Heksenkostuum

DIY Heksenkostuum
DIY Heksenkostuum

Video: DIY Heksenkostuum

Video: DIY Heksenkostuum
Video: Sexy heksenkostuum 2024, April
Anonim

Halloween staat voor de deur en het is tijd om na te denken over je kostuum. Vrij snel en niet erg duur, je kunt een heksenkostuum maken.

DIY heksenkostuum
DIY heksenkostuum

1. Kleding. Elke donkere coltrui zal dienen als een heksenjas. Maar de rok is makkelijk zelf te maken. Wikkel een stuk stof om de taille. Wikkel het bovenste deel van de rok twee centimeter, naai met draden en een naald, steek een elastische band in. Naai nu de rok opzij, waardoor deze losser wordt. Knip of scheur de onderkant van de rok in welke vorm dan ook. Als de rok niet te lang is, vergeet dan niet de panty met zorgvuldig gemaakte gaten en pijlen.

2. Schoenen. Alle oude donkere schoenen, pantoffels, ballerina's zijn geschikt. Het belangrijkste is om er comfortabel in te zijn.

3. Hoed. De hoed kan van karton worden gemaakt. Knip hiervoor een grote cirkel en een kleine driehoek uit. Maak een kegel van de driehoek, buig de onderkant een beetje en lijm deze op het midden van de cirkel. Gebruik aquarelverf, een stift of zwarte spuitbus om de hoed te schilderen. Je kunt het ook versieren met foliesterren.

4. Kapsel. Neem een medium hold foam en breng aan op het haar. Als je haar lang is, maak dan een bouffant. Als je haar kort is, laat dan je hoofd zakken, droog met een föhn in deze positie, til je hoofd op en schud je haar een beetje. Met deze methode moet het haar in verschillende richtingen worden gericht en er warrig uitzien. Fixeer het kapsel met zeer sterke haarlak.

5. Manicure. Lak je vingernagels met zwarte nagellak. Met een tandenstoker kun je druppels rode nagellak rond de randen van je nagels aanbrengen.

6. Make-up. Breng een zeer lichte foundation of poeder aan op je gezicht. Verf je wimpers met donkere mascara in meerdere lagen, haal de gelijmde wimpers niet uit elkaar. Kies tinten van donkere, verzadigde kleuren: donkerpaars, donkergroen of donkerblauw. Verf je lippen met heldere scharlaken of felbruine lippenstift. Op de wang kun je een spinnenweb tekenen met een schattige spin

7. Eigenschappen. En vergeet natuurlijk de bezem niet. In dit geval is een bezem voldoende, maar het is beter om deze met tape aan een lange stok of, in extreme gevallen, aan een dweil te bevestigen. En maak een aantal van je eigen kenmerkende cocktails, die je in flessen giet en alle aanwezigen trakteert op een "heksendrankje".

Aanbevolen: