DIY Sneeuwbol

Inhoudsopgave:

DIY Sneeuwbol
DIY Sneeuwbol

Video: DIY Sneeuwbol

Video: DIY Sneeuwbol
Video: DIY Feestelijke sneeuwbol met kerstboom | Westwing stijltips 2024, April
Anonim

Geschenken zijn natuurlijk een integraal onderdeel van het nieuwe jaar. Het is nu tijd om erover na te denken, want er is niet zo veel tijd meer voor de vakantie - minder dan een maand. Ik stel voor om je een interessant klein ding te maken dat meer dan ooit geschikt is voor een nieuwjaarscadeau - dit is een sneeuwbol! Laten we beginnen!

DIY sneeuwbol
DIY sneeuwbol

Het is nodig

  • - een pot met een goed sluitend deksel van maximaal 1 liter;
  • - pailletten, folie of kunstsneeuw;
  • - een beeldje of kerstboomspeelgoed;
  • - gedistilleerd water;
  • - glycerine;
  • - Superlijm.

instructies:

Stap 1

Het eerste dat we zullen doen, is het voorbereide speelgoed aan de onderkant van het deksel lijmen.

Stap 2

Onze volgende stap is deze: we nemen een pot, spoelen deze heel grondig af en gieten er gedestilleerd water in en voegen dan glycerine toe. Je hoeft niet veel glycerine te gieten. Het is nodig zodat de sneeuwvlokken in de pot langzaam en soepel ronddraaien. Het berekenen van de juiste hoeveelheid glycerine is eenvoudig. Ga uit van de volgende verhoudingen: een eetlepel glycerine per 1 liter water. Als je wilt, controleer dan zelf de concentratie van glycerine door een paar sparkles in de pot te gooien. Als ze te snel vallen, voeg dan wat meer toe.

Stap 3

Vul vervolgens de pot met glitters of kunstsneeuw. Als noch het een noch het ander aanwezig is, kun je de folie in kleine stukjes snijden.

Stap 4

Nu moet je wachten tot de lijm waarop we het speelgoed hebben geplakt helemaal droog is. Nadat dit is gebeurd, nemen we het deksel en sluiten de pot heel, heel stevig. Dat is alles! Het cadeau is klaar! Succes!

Aanbevolen: