DIY Verjaardagscadeau

Inhoudsopgave:

DIY Verjaardagscadeau
DIY Verjaardagscadeau

Video: DIY Verjaardagscadeau

Video: DIY Verjaardagscadeau
Video: 30 GOEDKOPE CADEAUS VOOR JE VRIENDEN 2024, April
Anonim

De meeste mensen kopen het liefst cadeaus in de winkel: dat is sneller en makkelijker dan op zoek gaan naar iets origineels. Maar een geschenk kan met uw eigen handen worden gemaakt: een door de mens gemaakt cadeau is perfect voor zowel een volwassene als een kind.

DIY verjaardagscadeau
DIY verjaardagscadeau

Deze instructies zijn vrij eenvoudig en zelfs een beginnende meester kan ermee omgaan: leer hoe u een geschenk voor een volwassene of een kind kunt bereiden.

Voor een volwassene

Een zelfgemaakt cadeau voor een volwassene beperkt je verbeeldingskracht praktisch op geen enkele manier: je kunt alle vormen en materialen gebruiken zonder bang te zijn dat de jarige zichzelf bezeert aan een scherpe rand of iets breekt, zoals typisch is voor kinderen. Concentreer u op de interesses, smaak en voorkeuren van uw jarige: als hij bijvoorbeeld van sieraden houdt, zal het waarschijnlijk niet moeilijk voor u zijn om eenvoudige kralen of armbanden door het ontwerp te assembleren (dit hangt echter alleen af van uw vaardigheden en capaciteiten), maar voor een boekenliefhebber is een grote set zelfgemaakte omslagen in alle mogelijke vormen en maten perfect. Als je vriend een zoetekauw is, raden we aan om zo'n grappig cadeau met wensen te maken: de jarige zal zeker niet onverschillig blijven.

Beeld
Beeld

voor een kind

Ondanks het feit dat de meeste kinderen dol zijn op allerlei soorten speelgoed (helaas groeit de "aanbidding" van een geliefd kind vaak mee met de prijs van een snuisterij), is een cadeau dat met hun eigen handen is gemaakt misschien niet slechter dan een cadeau uit de winkel. In de regel heeft bijna elk kind een favoriet personage uit een tekenfilm, boek of spel: zijn afbeelding zal nuttig voor je zijn.

Veel mensen denken dat dingen met populaire personages uit tekenfilms en films onredelijk duur zijn, en misschien is dit waar: meestal is de prijs meerdere keren echt te duur. Wij verzekeren u: met de nodige zorgvuldigheid zal uw geschenk niet slechter zijn dan een merksouvenir. Je kunt de afbeelding van de favoriete held van je kind overbrengen naar wat je hartje begeert: maak een lappendeken met de helden van je favoriete cartoon (afbeeldingen kunnen worden gemaakt met applicaties), bak een originele cake met een afbeelding van iemand voor wie je baby niet onverschillig is. Als uw kind graag studeert, kunt u hem een grote voorraad origineel briefpapier aanbieden: niet-standaard notitieboekjes, dagboekomslagen. Een eenvoudige manier om de schoolbenodigdheden van uw kind te versieren, wordt op de foto getoond:

Beeld
Beeld

mama

Een geweldig cadeau voor mama is een collage gemaakt van familiefoto's. Voordat u aan het werk gaat, moet u ervoor zorgen dat u exemplaren van de foto's al in het album hebt geselecteerd en dat de afbeeldingen geen belangrijke en noodzakelijke handtekeningen op de achterkant bevatten. U kunt een collage maken of andere objecten met foto's decoreren: u kunt decoratieve platen als basis gebruiken (houten platen zijn het beste omdat ze de foto's beter vasthouden en gemakkelijker te lijmen zijn).

Als het oppervlak waarop u de foto's wilt bevestigen niet te vlak of zelfs hobbelig is, is het zinvol om de foto's een beetje te verzachten: dit maakt ze flexibeler. Zorg er echter voor dat de afbeeldingen niet te lang in het water liggen: foto's die op dun papier zijn gedrukt, kunt u beter niet weken. Nou, als je niet veel foto's in je familiearchief hebt, wees dan niet ontmoedigd: in plaats van een collage kun je zo'n grappige lijst maken (als je geen mini-wasknijpers hebt, kun je paperclips gebruiken of gewone kantoorclips).

Beeld
Beeld

Aan de paus

Het voorbereiden van een cadeau voor papa is ook niet moeilijk. Om ervoor te zorgen dat de jarige het cadeau zeker leuk vindt, is het de moeite waard om te onthouden waar hij dol op is. Als je vader bijvoorbeeld van vissen houdt, kun je een prachtig decoratief schilderij maken van granen, karton en gekleurd papier, en het decoreren met vissen in alle soorten, vormen en maten.

Om een afbeelding te maken, hebt u een dichte basis van de juiste maat nodig (als het gekleurde karton te dun is, kunt u een golfkarton nemen en het in de gewenste kleur schilderen), een eenvoudig markeerpotlood, lijm en granen: het is het is beter om meerdere soorten te gebruiken. Voor je werk kun je absoluut alle motieven en patronen kiezen: het is niet nodig om te stoppen bij vissen of dieren. Hier is zo'n originele foto die een kamer decoreert, je kunt het krijgen:

Beeld
Beeld

Een cadeau maken met je eigen handen is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt, en het resultaat zal de jarige zeker bevallen, niet minder dan een fabrieksartikel dat in een winkel is gekocht. Veel ouders bewaren en tonen hun vrienden en kennissen met trots wat hun kinderen hun hebben gegeven, en dit is een verder bewijs dat het altijd de moeite waard is om "een handje te helpen" bij het maken van een geschenk.

Aanbevolen: