Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Tsjechië

Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Tsjechië
Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Tsjechië

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Tsjechië

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Tsjechië
Video: BRUILOFT IN TOSCANE Trouwfilm Koen u0026 Laura | 25 - 09 - 2019 | Toscane, Italië | Tuscany wedding 2024, April
Anonim

Steeds meer Russische stellen dromen ervan om in het buitenland te trouwen. Ze worden aangetrokken door de mogelijkheid om deze belangrijke dag door te brengen in een ongewone omgeving en krijgen nog meer emoties. Een van de meest toegankelijke landen is Tsjechië, dus deze droom is niet zo moeilijk te vervullen.

Hoe organiseer je een bruiloft in Tsjechië
Hoe organiseer je een bruiloft in Tsjechië

Sommigen, die verschillende bruiloften van familieleden en vrienden hebben bezocht, begrijpen dat alles ongeveer hetzelfde scenario volgt, waar sprake is van een kadaster, bruidsprijs, toastmaster, banket, fotosessie "bij de monumenten". Als je iets fundamenteel anders wilt, let dan op het houden van een huwelijksceremonie in een ander land.

Tsjechië is misschien wel het "gemakkelijkste" land om een officiële ceremonie te houden. Daarom trekken stellen van over de hele wereld naar de kastelen van Praag en de omliggende steden om te trouwen.

Waar te beginnen.

Het is onwaarschijnlijk dat het mogelijk is om de ceremonie alleen te organiseren; in ieder geval moet u de hulp inroepen van een bureau. Het is winstgevender om contact op te nemen met een bedrijf dat in Tsjechië zelf is gevestigd, u kunt ze vinden op sociale netwerken. Chat met verschillende van dergelijke bureaus op Skype of per telefoon, stel al uw vragen, vergelijk prijzen. Er zijn veel Russisch sprekenden in Praag, dus er zullen geen problemen zijn met de communicatie. Trouwreizen worden ook verkocht door Russische reisbureaus, maar deze is in de regel duurder. En zelf vluchten en een hotel boeken is niet moeilijk.

Het "basispakket" omvat het huren van een plaats voor registratie (kasteel, gemeentehuis, restaurant), het begeleiden van jongeren in het kadaster om een aanvraag te ondertekenen, het werk van een griffier, vertaler, uitvoering van alle documenten, vertaling en verzending naar Rusland, kan een bonus worden aangeboden: muzikale begeleiding, champagne …

Waar kan de ceremonie plaatsvinden.

Je krijgt verschillende opties te zien. Laten we eens kijken naar de meest populaire:

1. Oud stadhuis op het centrale plein. De ceremonie daar kost vanaf 600 euro.

2. Clementinum - een complex in het stadscentrum in de "barokke" stijl. De kosten van de ceremonie: vanaf 1200 euro

3. Stiryn Castle, in de buurt van Praag. Een relatief modern kasteelhotel met een enorm gebied en golfbanen. Kosten: vanaf 1100 euro.

4. Prhonice-kasteel bij Praag. Zeer mooi oud kasteel met een botanische tuin en een meer op het grondgebied. Kosten: vanaf 1200 euro.

5. Kasteel Hluboka nad Vltava. Een romantisch wit kasteel in een klein Tsjechisch stadje. De kosten van de ceremonie: vanaf 1200 euro.

Wat wordt er extra betaald:

Transfer naar de plaats van registratie (u kunt een koets nemen, het ziet er erg indrukwekkend uit), banket of diner in een restaurant, hotelaccommodatie, fotograaf, videograaf, visagist, vliegtickets. Alle aanvullende diensten kunnen bij het bureau worden besteld of zelf worden gevonden.

Houd er rekening mee dat:

- De ceremonie zelf duurt 25-30 minuten, dus het kasteel staat niet de hele dag tot je beschikking.

- In de meeste kastelen vinden ceremonies maar een paar dagen per week plaats, dus het is beter om de datum van tevoren te reserveren.

- Je moet een paar dagen voor de ceremonie naar Praag komen om de documenten te ondertekenen bij het plaatselijke kadaster, dit kan alleen op maandag en woensdag.

- U kunt zich officieel in uw thuisland registreren en in Tsjechië kunt u een symbolische registratie uitvoeren, het kost ongeveer hetzelfde, maar het vereenvoudigt de handelingen met documenten.

- Als je echt een pluizige jurk wilt, zal het problematisch zijn om het in het vliegtuig te dragen. Te huur in Praag, al is het daar niet goedkoop.

- In Praag houden de lokale bewoners niet zo van Russen. Dit maakt architectuur natuurlijk niet minder mooi, en deze houding is niet bijzonder belangrijk voor liefhebbers, maar beschouw het niettemin als een feit.

- Na de ceremonie kun je direct vanuit Praag op huwelijksreis naar exotische eilanden. (Beter nog, uit München of Parijs).

Aanbevolen: