Wat Te Geven Aan De Peetzoon Voor 1 Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Aan De Peetzoon Voor 1 Jaar?
Wat Te Geven Aan De Peetzoon Voor 1 Jaar?

Video: Wat Te Geven Aan De Peetzoon Voor 1 Jaar?

Video: Wat Te Geven Aan De Peetzoon Voor 1 Jaar?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

De doop is een zeer belangrijke dag voor het kind, zijn ouders en vooral voor de peetouders, want het is op hun schouders dat vanaf dit moment de verantwoordelijkheid voor de peetzoon wordt toegewezen. Als je het geluk hebt peetvader of meter van een baby te worden, dan ben je een speciaal persoon voor hem geworden. Je moet onthouden over de peetzoon, hem bezoeken en geschenken geven. Het kiezen van een cadeau voor de eerste verjaardag is vaak een bijzonder moeilijke kwestie.

Wat te geven aan de peetzoon voor 1 jaar?
Wat te geven aan de peetzoon voor 1 jaar?

Speelgoed en creativiteit

Voor een baby van 1 jaar is een heel belangrijke periode, hij begint te lopen, praten, ergens in geïnteresseerd te zijn. Als het kind van tekenen houdt, kun je hem een set kindercreativiteit voor de kleintjes geven met vingerverf en dikke kleurpotloden.

Kinderen zijn dol op grote rolstoelen met muzikale signalen, terwijl ze schrijlings zitten, die het kind, zijn benen afduwend, door het appartement kan bewegen. Daarnaast zijn er prachtige muzikale stuurwielen, overlays op tafel met veelkleurige knoppen, het zingen van kinderliedjes of het ontwikkelen van kindertafels.

Voor de ontwikkeling van de visuele waarneming van de baby kun je hem een groot, helder boek met mooie foto's of een zacht stuk speelgoed geven.

Peuters houden van allerlei soorten schommelstoelen, dus een schommel, vloer of hangend, zou een geweldig cadeau zijn. Als de ruimte van het appartement het niet toelaat, kunt u ze vervangen door een zacht schommelend speeltje in de vorm van een olifant, paard, beer, enz. Dit is niet alleen een interessant speeltje, maar ook een uitstekende simulator die bijdraagt aan de ontwikkeling van het vestibulaire apparaat van de baby.

Geschenken die een kind tot 3-4 jaar oud kan gebruiken, zijn niet minder nuttig. Dit zijn diverse speeltuinen, tenten, opblaasbare of kunststof glijbanen, zwembaden. De fiets zal ook de baby verrukken. Nu te koop zijn er modellen met een handvat voor ouders, een standaard voor kinderbenen en allerlei soorten speelgoed, knoppen op het voorpaneel. In het begin zal het een nuttig cadeau zijn voor ouders, en een klein volwassen kind zal in staat zijn om alleen te trappen.

Nuttige geschenken

Een kind van één jaar heeft kubussen, transformatoren, constructeurs nodig voor ontwikkeling. Vergeet niet op te letten bij het kopen, zodat er geen kleine onderdelen in zitten.

De kinderstoel is handig wanneer je baby zelf gaat eten. Hij zal zorgen voor zijn comfort en veiligheid. Bovendien kan het worden gebruikt als een extra plek voor spelletjes, speelgoed of een album op te leggen en erop te schilderen.

Het is toegestaan om babykleertjes te geven, zeker als je vooraf aan de ouders vraagt wat het kind nodig heeft. De eenvoudigste, maar niet minder handige optie is een envelop met geld, in welk geval de ouders zelf bepalen wat het kind nodig heeft en wat het koopt.

Ongewone geschenken

De zilveren lepel is een traditioneel geschenk, maar op de eerste verjaardag zal het een geweldige verrassing zijn. Vanaf de leeftijd van één jaar beginnen kinderen het bestek onder de knie te krijgen, dus dit item zal worden gebruikt voor het beoogde doel. Zeker als je kijkt naar de desinfecterende eigenschappen van zilver.

De kleurrijke Bijbel voor kinderen kan een symbolisch geschenk worden.

De meest originele manier om dierbaren te plezieren kan de afdrukkit "Baby's First Footprint" zijn. De peetzoon zal samen met mama en papa kunnen deelnemen aan dit interessante proces en als resultaat afdrukken en beeldhouwen van de handpalmen en voeten van de kruimels ontvangen. Vergeet niet om hier een gedenkwaardig souvenir en een boeket voor de moeder van de baby aan te bevestigen - en een leuk cadeau is klaar.

Aanbevolen: