Hoe Maak Je Een Kerstboomkostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kerstboomkostuum?
Hoe Maak Je Een Kerstboomkostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboomkostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboomkostuum?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Maart
Anonim

Aan de vooravond van nieuwjaarsfeesten worden moeders geconfronteerd met de taak om een interessant nieuwjaarskostuum uit te vinden en te maken. Een geweldige optie is een visgraatkostuum, een absolute trend van het nieuwjaarsbal. Het kan helemaal opnieuw worden genaaid of gemaakt op basis van een bestaande jurk - er zijn veel ideeën.

Hoe maak je een kerstboomkostuum?
Hoe maak je een kerstboomkostuum?

De nieuwjaarsoutfit moet zijn:

- comfortabel en hindert de bewegingen van het kind niet;

- helder, een stemming creërend;

- budgettair en eenvoudig uit te voeren.

Het basisconcept van het visgraatkostuum is als volgt: een groene top afgezet met klatergoud en folie kerstboomversieringen. Variaties zijn mogelijk. Het kan een prinsessenjurk zijn met een gelaagde pluizige rok, met een visgraatkroon. Of een groene of blauwe jumpsuit. De blauwe visgraat is een wonder.

Beeld
Beeld

Hoe maak je een kerstboomkostuum voor een meisje

De eenvoudigste manier is om met je eigen handen een kerstboomkostuum te maken, als er een groene jurk beschikbaar is, is in dit geval een kleine herziening vereist. Een lange, lichte jurk van een oudere zus kan worden gerimpeld op een elastische band op de borst en heupen, waardoor hij een beetje slap valt. Omhul de zoom met klatergoud, voeg accessoires toe aan de outfit: een lichte cape, schoenen bedekt met stof die bij de jurk past, een rand.

Een rechte jurk gemaakt van dichte stof is gemakkelijk te veranderen in een gelaagde jurk. Je hebt een stuk stof nodig, zoals mousseline of chiffon. Knip drie rechthoeken uit, gelijk in breedte, maar verschillend in lengte, naai ze aan de taille van de jurk. Verberg de naad met klatergoud.

Beeld
Beeld

Op een korte jurk met een pluizige rok kun je een peplum en een cape-kraag naaien. Versier het hoofd met een puntmuts of knoop een weelderige mooie strik.

Als je naaivaardigheden hebt, zal het niet moeilijk zijn om een elegante jurk in de vorm van een trapeze te naaien van een stuk satijn of satijn. Knip het uit volgens een T-shirt of jurk uit de kast, laat het wijd uitlopend van boven naar beneden. Versier met verschillende glitters, want de kerstboom moet schitteren, schitteren in al zijn glorie.

Beeld
Beeld

Een interessante versie van het kostuum is een T-shirt met een rok. Knip een tutu rok uit groene of blauwe tule, kies een T-shirt of blouse die bij de rok past. Speel de outfit op met fleurige accessoires.

De zon-uitlopende rok van chiffon wordt feestelijk en elegant. Naaien is eenvoudig: vouw een vierkant stuk stof vier keer, leg ¼ van de taille opzij in de bovenhoek, leg vanaf deze lijn de gewenste lengte opzij en trek een lijn evenwijdig aan de bovenkant. Knip langs deze twee lijnen. Naai een riem aan de rok, knip de zoom af.

Hoe maak je een kerstboomkostuum voor een jongen

Jongens hoeven geen piraten of wolven te zijn. Waarom verkleed je de jongen niet in een kerstboomkostuum. Als een meisje een romantische prinsessenjurk nodig heeft, dan moet het kostuum voor een jongen brutaal zijn. Neem voor de onderkant een broek of naai een harembroek, voor de bovenkant een cape. Knip tanden langs de onderkant van de regenjas en langs de rand van de kraag. Versier met klatergoud.

Beeld
Beeld

Je kunt een harembroek combineren met een T-shirt. Zet een spar met klatergoud op een T-shirt en naai. Maak een kegelvormige hoed.

Een beetje fantasie, inspiratie en nu is een prachtig kerstboomkostuum voor de nieuwjaarsvakantie klaar.

Aanbevolen: