Hoe Vier Je Gezinsvakanties?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Gezinsvakanties?
Hoe Vier Je Gezinsvakanties?

Video: Hoe Vier Je Gezinsvakanties?

Video: Hoe Vier Je Gezinsvakanties?
Video: Dubai - Gezinsvakantie 2024, Mei
Anonim

Familiewaarden en tradities worden gecultiveerd dankzij het onderhouden van familiebanden en de organisatie van vakanties, die natuurlijk zelfs de meest verre familieleden verenigen.

Hoe vier je gezinsvakanties?
Hoe vier je gezinsvakanties?

instructies:

Stap 1

Familievakanties hoeven niet per se gerelateerd te zijn aan kalenderdata die zijn goedgekeurd door de overheid en de kerk; u kunt gemakkelijk familie- en huishoudelijke data, verjaardagen, jubilea en andere belangrijke gebeurtenissen als basis nemen. Waarom bijvoorbeeld niet de housewarming vieren, het eerste examen halen of de eerste sportmedaille. Een gezinsvakantie kan 1 september zijn, de dag van kennismaking, bruiloften en elke andere gelegenheid die in staat is om dierbaren in een enkele impuls te verzamelen, ze voor een tijdje te verenigen en te verenigen.

Stap 2

Heb spontane avonden met verkleden in dezelfde stijl of kleur. Een verjaardag in het algemeen kan een aparte reden worden om een jarige te "aankleden" of een appartement te versieren. Bovendien is het helemaal niet nodig om deze dag traditioneel - thuis - te vieren. Ga picknicken, filmen of fietsen voor een drukke dag.

Stap 3

Familierituelen zijn erg belangrijk, wat een bijzondere aanvulling kan zijn op elke vakantie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het jaarlijks versieren van de kerstboom of het schrijven van een brief aan de Kerstman. U kunt samen collages maken van oude ansichtkaarten en foto's, familiealbums, films of schetsen maken op uw computer.

Stap 4

Neem de tijd om een script voor het evenement te ontwikkelen, poëziefragmenten uit te delen aan alle betrokkenen, muziekinstrumenten voor te bereiden, de teksten uit te printen. Wedstrijden met leuke opdrachten, waaraan alle gezinsleden kunnen deelnemen, komen goed van pas bij een gezamenlijk evenement van verschillende leeftijden.

Stap 5

Gebruik je energie om zaadtradities te creëren door van elke vrijdag, zaterdag of zondag een speciale gelegenheid te maken om samen te komen voor een avondthee met een speciaal voor de gelegenheid bereide cake. Denk aan de capaciteiten van uw gezinsleden, hun unieke vaardigheden, misschien kunnen ze als basis worden genomen voor een nieuwe gewoonte voor uw gezin, bijvoorbeeld de bereiding van een bepaald gerecht aan één persoon toevertrouwen.

Stap 6

Reserveer een dag voor jezelf waarop al je gezinsleden thuis moeten samenkomen, maak er een regel van om hetzelfde lied te zingen, dat tegelijkertijd je familielied en het hoogtepunt van het programma wordt, toon een beetje fantasie en, misschien kunt u een absoluut indrukwekkend en onvoorspelbaar resultaat krijgen. …

Aanbevolen: