Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor Weegschaal

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor Weegschaal
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor Weegschaal

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor Weegschaal

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor Weegschaal
Video: VLOG 1117 | SPANNENDE MOMENTEN OP MIJN NIEUWE WEEGSCHAAL | Sophie Hol | (2018) 2024, Mei
Anonim

Er wordt aangenomen dat als je de juiste outfit voor het nieuwe jaar kiest, het hele komende jaar gepaard zal gaan met veel geluk in alle zaken. Het kiezen van een kleurenschema voor kleding is niet moeilijk, want voor elk teken van de dierenriem zijn de kleuren hetzelfde, maar de stijl en stijl zijn anders.

Hoe het nieuwe jaar 2018 te vieren voor Weegschaal
Hoe het nieuwe jaar 2018 te vieren voor Weegschaal

Zoals je weet, is 2018 het jaar van de Yellow Earth Dog, dus het is gemakkelijk te raden dat gele en bruine kleuren, evenals al hun tinten, het meest geschikt zijn om hem te ontmoeten. Klassieke tonen zijn ook geen slechte optie, dus voor oudejaarsavond kan elke vrouw een set kiezen waarin ze zich "op haar gemak" zou voelen.

Wie graag opvalt kan geadviseerd worden om een outfit aan te schaffen in gele, oranje of smaragd tinten (ja, deze tint is ook geschikt voor een feestje), maar voor verlegen vrouwen is het beter om te kiezen voor een outfit in grafiet of olijfkleur. Het is aanhangers van strikte afbeeldingen niet verboden om zich in een zwart-witte outfit te kleden.

Nu voor de stijlen. Voor de Weegschaal voor het nieuwe jaar 2018 past een asymmetrische badjas het beste. Een originele jurk met een zoom van verschillende lengtes, een stijlvolle blouse met een mouw en een verleidelijke halslijn in plaats van de andere in combinatie met een strakke broek, een cropped top met volants in het gebied van een mouw en een kokerrok - perfecte sets.

Wat betreft accessoires en sieraden, de bovenstaande sets vereisen een laconieke toevoeging. Van schoenen zijn uitstekende opties klassieke pumps of verfijnde schoenen met een minimum aan decor, van tassen - een clutch of een kleine tas met een kleur die bij de afbeelding past, van sieraden - middelgrote gouden oorbellen en een ketting met een hanger. De kleur van het metaal hangt af van de algehele look, als het in een warme kleur is, dan moet het metaal in hetzelfde worden gekozen en vice versa.

Aanbevolen: