Wat Geef Je Een Baby Voor 1 Maand?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Baby Voor 1 Maand?
Wat Geef Je Een Baby Voor 1 Maand?

Video: Wat Geef Je Een Baby Voor 1 Maand?

Video: Wat Geef Je Een Baby Voor 1 Maand?
Video: Spelen met je baby van 4 weken (1 maand) 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van het juiste cadeau is vaak een serieus probleem. Wat kunnen we zeggen over gevallen waarin een geschenk bedoeld is voor een kleine baby ter ere van de eerste maand van zijn leven. Dus wat kun je een baby geven die nog maar een maand oud is?

Wat geef je een baby voor 1 maand?
Wat geef je een baby voor 1 maand?

Een win-win cadeau - een speeltje

Het geschenk moet nodig en nuttig zijn, zowel voor het kind zelf als voor zijn ouders. Een baby van een maand kan nog geen voorwerpen vastpakken met zijn handen, maar hij onderscheidt al felle kleuren, reageert goed op geluiden en onderzoekt met belangstelling wat opvalt tegen de algemene achtergrond. Daarom is een grote rammelaar of een speelgoedhanger die aan de muur van een wieg of kinderwagen kan worden bevestigd, een goed cadeau. Het belangrijkste is dat het mooi is, felgekleurd, zonder kleine details. Zo'n speeltje zal zeker de aandacht van het kind trekken. De ophanging is bijzonder goed geschikt, die een rustig melodieus gerinkel uitstraalt bij het wiegen.

In de winkel kun je dergelijk mobiel speelgoed in verschillende configuraties zien, er zijn bijvoorbeeld hangers te koop met een ingebouwde projector.

U kunt luiers of babyverzorgingsproducten doneren. Een voorraad luiers voor 1-2 maanden, gepresenteerd als een geschenk, zal de ouders van het kind zeker plezieren en de baby ten goede komen. Kindercosmetica is ook een goed cadeau: verschillende crèmes, stofpoeders. U kunt een kant-en-klare EHBO-kit voor kinderen presenteren.

Het is beter om vooraf met de ouders van de baby te overleggen welke babycosmetica voor hen de voorkeur heeft.

Koop een boek, want kinderen moeten van kinds af aan lezen. Probeer je tekeningen helder en groot te houden.

Cadeau "voor de toekomst"

Als al het bovenstaande te alledaags lijkt, kun je veilig een cadeau voor oudere kinderen presenteren, met de woorden: "Dit is voor jou om te groeien!" Een ontwikkelingstapijt, een arena, een schommeltafel en nog veel meer zullen zowel de ouders van de held van de gelegenheid als hemzelf zeker plezieren als hij wat groter wordt.

Veel mensen volgen de gewoonte om hun kind een zilveren lepel te geven wanneer hun eerste tand doorkomt. Maar het kan ook vooraf cadeau worden gedaan, als de baby 1 maand oud is.

U kunt uw kind ook een setje kleding meegeven om te groeien. Of presenteer wat huishoudelijke apparaten die de moeder van de baby zal gebruiken als hij wat ouder wordt, zoals een blender-stomer.

Tot slot, een goede cadeau-optie is geld. Geef de ouders van het kind een envelop met de woorden: "We hebben lang nagedacht over wat we de kleine zouden geven, en besloten dat mama en papa beter weten!" Dan weet je zeker dat de baby echt een noodzakelijk en nuttig cadeau krijgt. Als het lastig is om geld te geven, koop dan een cadeaubon bij een kinderwinkel.

Aanbevolen: