Zo Bereid Je Je Voor Op Het Strandseizoen

Inhoudsopgave:

Zo Bereid Je Je Voor Op Het  Strandseizoen
Zo Bereid Je Je Voor Op Het Strandseizoen

Video: Zo Bereid Je Je Voor Op Het Strandseizoen

Video: Zo Bereid Je Je Voor Op Het  Strandseizoen
Video: ZO BEREID JE JE VOOR OP JE ALLER EERSTE KEER! 😳🤔 | #JLDG 42 met Zaar 2024, April
Anonim

Het strandseizoen staat voor de deur, de vakantietijd nadert, wat betekent dat het tijd is om je klaar te maken voor je zomervakantie. Sommige meisjes zijn echter bang op het moment dat ze zwemkleding moeten aantrekken, maar er zijn nuances die kunnen voorkomen dat ze dit doen met volledig vertrouwen in hun eigen aantrekkelijkheid. Begin in het voorjaar met de voorbereidingen voor het strandseizoen.

Zo bereid je je voor op het strandseizoen
Zo bereid je je voor op het strandseizoen

instructies:

Stap 1

Let goed op je figuur en huidconditie. Train jezelf om elke ochtend actieve oefeningen te doen en doe twee tot drie keer per week aan fitness of dansen. De hoofdregel is dat het lichaam goed moet werken, de spieren moeten spannen en het lichaam moet bewegen. Als gevolg hiervan verlies je een aanzienlijke hoeveelheid calorieën die je in de winter hebt verzameld. Vetten worden geleidelijk verbrand en de figuur krijgt een verleidelijke opluchting. Zodat het resultaat niet lang op zich laat wachten - vervang suiker en bloem door verse groenten, bessen en fruit, want het is veel gezonder dan calorierijke taarten.

Stap 2

Uw huid moet er onberispelijk uitzien en heeft daarom waterbehandelingen nodig. Gebruik tijdens douche- en badprocedures een massagehandschoen, die de stofwisselingsprocessen in de bovenste huidlaag helpt versnellen, de bloedcirculatie verbetert en dode cellen verwijdert. Scrubs zijn perfect voor deze doeleinden. Smeer het lichaam na gebruik van deze producten in met een vochtinbrengende lotion of crème.

Stap 3

Omdat je je op het strand moet uitkleden, is epileren onmisbaar. Elke vrouw heeft haar eigen beproefde methoden: iemand gebruikt hiervoor een epilator, anderen geven er de voorkeur aan de huid overvloedig te hydrateren en zich elke dag met een machine te scheren. Vergeet daarna niet een speciale crème op de huid aan te brengen. Een groot aantal meisjes wendt zich tot een schoonheidssalon om laserontharing of foto-epilatie te ondergaan, waardoor ongewenste haren voor een lange tijd worden verwijderd.

Stap 4

Benader op verantwoorde wijze de keuze voor een zwempak dat alle voordelen van uw figuur perfect benadrukt en de gebreken wegneemt. Ga daarom naar alle winkels, meet producten in verschillende stijlen en kleuren. Let bij aanschaf goed op de inhoud van je strandtas. Het moet bevatten: een haarsjaal, vochtige doekjes, een kam, zonnebrandcrème, zonnebrandcrème en verzachtende lotion na het zonnebaden. Koop een hoed met een brede rand en een parasol.

Aanbevolen: