Nieuwjaar Voor Kinderen

Inhoudsopgave:

Nieuwjaar Voor Kinderen
Nieuwjaar Voor Kinderen

Video: Nieuwjaar Voor Kinderen

Video: Nieuwjaar Voor Kinderen
Video: FITSZ KIDS - Geweldig Nieuwjaar 2024, April
Anonim

Voor kinderen is Nieuwjaar een bijzonder langverwachte vakantie. Maar, in tegenstelling tot veel volwassenen, wachten kinderen niet op "Olivier" en "haring onder een bontjas", maar op wonderen en magie. Hoe maak je oudejaarsavond onvergetelijk voor kinderen?

Nieuwjaar voor kinderen
Nieuwjaar voor kinderen

instructies:

Stap 1

Begin alvast met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar. Nodig uw kinderen uit om de kerstboom en het appartement te versieren, bak met hen geurige kaneelkoekjes in de vorm van dieren, knip sneeuwvlokken uit, maak sneeuwpoppen van watten - kortom, laat de fantasie van u en uw kinderen de vrije loop.

Beeld
Beeld

Stap 2

Scheld kinderen niet uit voor kleinigheden. Denk aan jezelf in je kindertijd, hoe je soms in de sneeuw wilde rollen, jezelf in chocolade smeerde en de kat bij de staart sleepte. Laat je kind een kind zijn. En jij kunt hem daarbij helpen door mee te doen aan de grappen. Het belangrijkste is om het appartement niet af te branden.

Beeld
Beeld

Stap 3

Kies een nieuwjaarsoutfit voor je kind. Als je met geld geen pak in een winkel kunt kopen, kun je thuis een geweldige look samenstellen. Jongens zullen dol zijn op het kostuum van een piraat, politieagent, robot, meisjes - feeën, prinsessen, katten. Het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht.

Beeld
Beeld

Stap 4

Denk na over het nieuwjaarsprogramma. Terwijl mama en papa "Olivier" en "haring onder een bontjas" eten onder de rustgevende toespraken van de president, wil het kind iets interessanters doen. Het is goed als hij gezelschap heeft. Je kunt kleine nieuwjaarsgeschenken door het hele appartement verbergen en de kinderen een schema geven om een "schat" te vinden. Zing, dans met de kinderen - het belangrijkste is dat al het plezier niet beperkt is tot het brabbelen van rijmpjes op een krukje.

Beeld
Beeld

Stap 5

En natuurlijk cadeaus. Wees niet lui en zorg ervoor dat je je cadeaus verpakt in felgekleurde verpakkingen. Geschenken kunnen onder de boom worden verstopt, of je kunt ze krijgen van de kerstman (papa, buurman …). Wat precies te geven - het hangt al af van de interesses van het kind en van uw portemonnee. Onthoud vooral dat het geschenk langverwacht en op zijn minst een beetje magisch moet zijn.

Aanbevolen: