Hoe Feliciteer Je Met Je Trouwdag

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met Je Trouwdag
Hoe Feliciteer Je Met Je Trouwdag

Video: Hoe Feliciteer Je Met Je Trouwdag

Video: Hoe Feliciteer Je Met Je Trouwdag
Video: Met stralende lach - op jullie Huwelijksverjaardag... 2024, April
Anonim

Hoe geef je een geschenk correct aan jongeren? Velen volgen het pad van minder weerstand - ze zullen je geluk, gezondheid, liefde wensen, anders lezen ze een primitieve felicitatie in poëtische vorm en overhandigen ze een envelop. Kies je nog steeds voor een moeilijke weg en presenteer je een geschenk een beetje buiten de doos?

Hoe feliciteer je met je trouwdag
Hoe feliciteer je met je trouwdag

Noodzakelijk

Een album voor wensen, een computer met internetverbinding, een pen of stift, songteksten, een achtergrondtrack, een doos of kist, een geldboom, een fotoalbum, geld van verschillende coupures

instructies:

Stap 1

Als je wordt uitgenodigd voor de bruiloft met een metgezel of metgezel, is het nog beter - als je andere vrienden kunt aantrekken om te feliciteren, probeer dan een scène te spelen voor de bruidegom of bruid. Het kan een fragment zijn uit een bekende film of literair werk, misschien ben je geïnteresseerd in het formaat van een humoristische show. In ieder geval moet u tijdens het proces doorgaan met het geven van het geschenk. Betrek het bruidspaar bij de productie: laat hen de helden zijn die aan het einde een trofee zullen ontvangen!

Stap 2

Als de bruid en bruidegom het trouwalbum hebben geweigerd, kun jij het voor hen doen! Vraag van tevoren of er zo'n album op de viering zal zijn, zo niet - neem het mee! Laat elke gast er een wens in schrijven, en aan het eind presenteer je het plechtig aan de jongeren.

Stap 3

U kunt ook een lied schrijven voor de pasgetrouwden en dit samen met alle gasten op het feest uitvoeren. Zorg ervoor dat je vooraf motiefteksten uitdeelt aan gasten. Als je geen zangtalent hebt, werk dan samen met de luidste gasten. Laat ze een liedje zingen in de microfoon, en de rest zingt mee.

Stap 4

Als je denkt dat je geen creatieve begroeting kunt samenstellen, probeer dan te experimenteren met een cadeau. In de regel krijgen pasgetrouwden geld, maar ze kunnen ook helder worden gepresenteerd. Wissel bijvoorbeeld groot geld in voor kleinere valuta. Plaats ze in stapels in een kist of kist. Of koop een fotoalbum en plaats rekeningen in plaats van foto's. Om de geldillustraties te diversifiëren, voegt u gezamenlijke foto's toe van zowel de bruidegom als de bruid en de uwe met hen.

Stap 5

Een interessante manier is een taart gemaakt van geld. Draai elke rekening, bind hem vast met een dunne draad of lint. Na - maak een soort cake: plaats de buizen met biljetten in een cirkel, bind het eindresultaat ook vast met een lint, deze keer - helder en breed genoeg.

Stap 6

Een ander cadeau-idee, dat duidt op de vroegste voortplanting, is als volgt: pak een pak luiers, plak het vast met geld, versier met strikken of vlecht. Een andere optie is om een decoratieve doos te kopen en deze te vullen met essentiële items voor de baby - tepels, flessen, pantoffels en mutsen. Steek daar een envelop met geld in.

Stap 7

Koop een kamerbloem voor de pasgetrouwden - een geldboom. Deze plant dient volgens de legende als een "magneet" voor geld en rijkdom in het algemeen. Leg de snavel voorzichtig op de bladeren. Afzonderlijk kunt u geld in een envelop steken met de handtekening "Voor meststoffen".

Aanbevolen: