Hoe Breng Je Je Eerste Huwelijksverjaardag Door?

Hoe Breng Je Je Eerste Huwelijksverjaardag Door?
Hoe Breng Je Je Eerste Huwelijksverjaardag Door?

Video: Hoe Breng Je Je Eerste Huwelijksverjaardag Door?

Video: Hoe Breng Je Je Eerste Huwelijksverjaardag Door?
Video: HOW TO MAKE A UNICORN CAKE - NERDY NUMMIES 2024, April
Anonim

Het eerste huwelijksjaar ligt achter je, je kunt de "rekruten" feliciteren op de eerste vakantiedatum. Italiaanse passies, grieven, misverstanden, het maalproces is nog in volle gang, maar het algemene principe van samenleven is al duidelijk. De echtgenoten waren in staat om de grenzen van het toelaatbare te voelen en wederzijdse concessies die iedereen kon doen voor een gemeenschappelijk doel. Het is tijd om een fles champagne te drinken, bewaard van de trouwdag met familieleden, goede vrienden of in een romantische setting tete-a-tête.

Hoe breng je je eerste huwelijksverjaardag door?
Hoe breng je je eerste huwelijksverjaardag door?

Meestal beslissen echtgenoten zelf wat de viering van hun huwelijksverjaardag zal zijn. Er zijn geen precieze en specifieke instructies in deze kwestie. Iemand viert graag privé, iemand belt familieleden en goede vrienden, en iemand verzamelt al het luidruchtige gezelschap dat op de bruiloft zelf was. Het hangt allemaal af van de wensen en financiële mogelijkheden.

Ideeën voor geliefden om hun huwelijksverjaardag te vieren:

  • Fotoshoot met een goede fotograaf.
  • Een boottocht langs de rivier met een fles wijn, waar je na het legen een briefje met wensen, dromen in kunt doen en in het water kunt gooien. Je kunt skiën combineren met fotografie.
  • In het warme seizoen - een picknick en barbecue in de natuur met een competitief programma. In de herfst en winter kunt u op de camping een huisje huren. Vergeet niet alle dichtstbijzijnde en dierbaarste mensen te bellen die de vakantie met u zullen delen.
  • Als je financiële middelen en vrije tijd hebt, kun je een paar dagen of misschien weken op een romantische tour gaan.
  • Bezoek samen de SPA-salon, sauna, badhuis of waterpark.
  • Spring met een parachute of vlieg in een helikopter.
  • Ga karten met een briesje.
  • Probeer nieuwe samenwerkingsactiviteiten door een workshop waterverf te volgen, bellen te blazen of taarten te maken.

Het is niet de moeite waard om je hoofd te breken over outfits voor helden van de gelegenheid. Een interessante oplossing zijn T-shirts en jeans met hetzelfde thema, of een outfit in dezelfde stijl: de gangster jaren '30 van Amerika, countrymuziek, kerels, matrozen, nationale kleding of kleding in hetzelfde kleurenschema.

Het maakt niet uit hoe je besluit om deze dag door te brengen - leuk, gek, plechtig of intiem en romantisch, onthoud matiging in het gebruik van alcohol, zodat de vakantie het schandaal niet verduistert op basis van dronken confrontaties, en zodat het dat wel doet niet de laatste worden die gezamenlijk in uw leven wordt gehouden.

Aanbevolen: