Hoe Breng Je De Eerste Meivakantie Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je De Eerste Meivakantie Door?
Hoe Breng Je De Eerste Meivakantie Door?

Video: Hoe Breng Je De Eerste Meivakantie Door?

Video: Hoe Breng Je De Eerste Meivakantie Door?
Video: Hoe Nederland stilviel door corona 2024, Mei
Anonim

Meivakanties in Rusland worden bijna een vakantie, en enthousiaste toeristen verspillen deze tijd liever niet in de stad, maar gaan op pad. U kunt zoeken naar "last minute" vouchers, om niet veel geld uit te geven aan de reis, en u kunt uw route van tevoren uitstippelen. Veel landen organiseren in mei speciale festivals en andere spannende evenementen, dus haal het meeste uit deze feestdagen.

Hoe breng je de eerste meivakantie door?
Hoe breng je de eerste meivakantie door?

instructies:

Stap 1

Egypte en Turkije bieden op deze meidagen mild aangenaam weer en de prijzen voor vouchers zijn lager dan in het fluwelen seizoen. Als de zee nog geen tijd heeft gehad om op te warmen voor de smaak van warmteminnende toeristen, zullen zwembaden in hotels te hulp komen. Profiteer van de stranden van Tunesië, Thailand en Marokko, die begin mei goed opgewarmd zijn.

Stap 2

Maar de meest interessante en levendige reizen zullen tegenwoordig in Europa zijn. Overal begint warm, droog, zeer comfortabel weer. Je kunt busreizen kiezen of een land naar keuze bezoeken.

Stap 3

Ga op exotische avonturen in Mauritius, de Seychellen, of Singapore en Indonesië. Deze reizen zullen niet goedkoop zijn, maar je zult een goede warmte krijgen na een lange winter. Mauritius biedt een reis naar de krater van de vulkaan aan, en op de Seychellen zie je enorme kokospalmen en een ornithologisch reservaat.

Stap 4

Er zijn veel bijbelse plaatsen en islamitische monumenten in Jordanië. De rotsachtige stad Petra zal je verrassen met zijn mysterie en uniekheid, omdat het volledig uit rode rots is gehouwen. Daar zwem je ook in de helende Dode Zee en zie je prachtige koraalriffen.

Stap 5

Riviercruises zullen u veel indrukken opleveren. Op een stoomboot op de Rijn stopt u in Basel, Düsseldorf, Keulen, Amsterdam. De Donaucruise begint in Boedapest, reist langs Oostenrijk en Duitsland en eindigt in Slovenië. Onder de bevaarbare rivieren kunt u kiezen voor de Elbe, de Dnjepr, de Seine.

Stap 6

Ook in Japan begint de meivakantie. In de eerste week van mei werkt daar niemand, en alle mensen stromen de straat op en hebben plezier. Toeristen worden uitgenodigd om te genieten van de gastronomische geneugten en het goede humeur van de Japanners.

Stap 7

Zuid-Korea brengt je een fantastisch vlinderfestival. Duizenden betoverende wezens zullen de lucht in vliegen. Vrijgelaten cirkelen ze lange tijd boven bewonderende toeschouwers.

Stap 8

In veel steden op Cyprus worden begin mei bloemenfestivals gehouden. Ze staan in het teken van de lente, de wedergeboorte van de natuur. Een reeks vakanties in de kleuren van Cyprus heet Anfestiria, het brengt alle lokale bewoners en toeristen terug naar de tijd van de oudheid, toen de god Dionysus werd geëerd. U kunt deelnemen aan de processie als u uw kostuum met bloemen versiert.

Stap 9

Spanje wacht op het begin van het feest, dit is de feestdag van de patroonheilige van Madrid, St. Isidoro. Het feest duurt tien hele dagen, en misschien doe je wel mee met het bedwelmende feest. Gitaren, wijn, felle kleuren en gepassioneerde dansen laten je niet onverschillig.

Aanbevolen: