Hoe Breng Je Je Huwelijksverjaardag Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Je Huwelijksverjaardag Door?
Hoe Breng Je Je Huwelijksverjaardag Door?

Video: Hoe Breng Je Je Huwelijksverjaardag Door?

Video: Hoe Breng Je Je Huwelijksverjaardag Door?
Video: Met stralende lach - op jullie Huwelijksverjaardag... 2024, Maart
Anonim

In het leven van elk paar zijn er verschillende data in het jaar die op geen enkele manier kunnen worden genegeerd. De dag dat je begon te daten of de dag dat je man je ten huwelijk vroeg en je er gelukkig mee instemde om met hem te trouwen. Maar de belangrijkste datum in elk gezin naast verjaardagen is uw huwelijksverjaardag. Het was op deze dag dat jullie elkaar beloften deden, ja zeiden en de ringen omdoen. En je moet deze belangrijke dag op een interessante manier doorbrengen om je elk jaar als een pasgetrouwde te voelen.

Liefde wordt nooit oud never
Liefde wordt nooit oud never

Noodzakelijk

Geld, fotograaf, stylist, cadeaus voor elkaar

instructies:

Stap 1

Bepaal hoe je deze dag wilt doorbrengen - alleen of met vrienden. Hoewel het ook heel goed mogelijk is om deze twee tegengestelde opties te combineren. Boek een professionele fotograaf voor de ochtend. Routeer de belangrijkste plaatsen voor u. Dit kunnen cafés zijn waar je veel tijd doorbrengt, bioscopen en alleen zijstraten, parken.

Stap 2

's Morgens naar de kapper, je haar doen, mooie make-up. Maak een professionele fotoshoot. Als je kinderen hebt, kan fotograferen nog interessanter zijn. Het hangt allemaal af van de fotograaf, zijn vaardigheden en ideeën. Ga picknicken in het park, ga op het gras liggen, deel uw gedachten over uw gezinsleven met uw man en herinner u aangename momenten.

Stap 3

Als geschenk voor uw helft kunt u iets kiezen dat op gewone dagen jammer is voor geld. Als het jubileum bijvoorbeeld in de zomer valt, kunt u een boottocht maken op de rivier. Loop rond op het centrale plein en vraag een freelance kunstenaar om je familieportret te schilderen. Mocht het weer niet zo meezitten, dan blijven video's met familiefoto's en videobeelden altijd op hun plaats.

Stap 4

'S Avonds ontmoet je vrienden en ga je het evenement vieren waar je je op je gemak voelt. Het kan een nachtclub zijn, een restaurant - overal. Als alternatief kunt u een grote limousine bestellen en 's nachts door de stad rijden. In ieder geval zal deze dag zeker door u worden herinnerd, of het nu romantisch en afgelegen of vrolijk en lawaaierig is.

Aanbevolen: