Hoe Leer Je Een Man Om Geschenken Te Geven?

Inhoudsopgave:

Hoe Leer Je Een Man Om Geschenken Te Geven?
Hoe Leer Je Een Man Om Geschenken Te Geven?

Video: Hoe Leer Je Een Man Om Geschenken Te Geven?

Video: Hoe Leer Je Een Man Om Geschenken Te Geven?
Video: Hoe te onthouden Anything | Hoe om dingen makkelijk te onthouden 2024, April
Anonim

De meeste vrouwen zien geschenken als de hoogste manifestatie van liefde en zorg van het sterkere geslacht, maar niet iedereen kan opscheppen over het hebben van zo'n man die de gave heeft om niet-triviale en gedenkwaardige geschenken te kiezen. Vaker doet zich de tegenovergestelde situatie voor: dames ontvangen als geschenk een boeket van dienst of een bepaald bedrag dat ze worden uitgenodigd om 'aan zichzelf geliefd' te besteden.

Hoe leer je een man om geschenken te geven?
Hoe leer je een man om geschenken te geven?

instructies:

Stap 1

Vermijd lange en dubbelzinnige taal. Niet elke man, die van zijn geliefde heeft gehoord dat ze graag een rode opengewerkte beha als cadeau zou willen ontvangen, zal haar een beha aanbieden. Hoogstwaarschijnlijk zal er een wandlamp in haar appartement verschijnen. Om onnodige teleurstelling te voorkomen, moet u uw gedachte bij het hardop uitspreken van uw wensen in precies 2-3 zinnen uitdrukken. Gooi onnodige geneugten opzij die de mannelijke aandacht afleiden van het onderwerp van het gesprek. Plaats geen bestelling in een gebiedende wijs, beginnend met de woorden "je moet". Mannen zijn ondubbelzinnig negatief over de bevelende toon. In dat geval loopt u het risico dat u helemaal geen cadeau krijgt. Wees slim en neem een zachte benadering.

Stap 2

Geef het goede voorbeeld. Wees creatief en kies een cadeau dat past bij de smaak en hobby's van je geliefde, zodat hij of zij je bezorgdheid zal waarderen. Een goedkoop klein ding kan ook als cadeau dienen en u herinneren aan de aangename momenten die uw paar in het verleden is overkomen. Probeer een rijke man niet te verrassen met een duur geschenk - het is onwaarschijnlijk dat u zult slagen. Het is beter om hem een sieraad aan te bieden, zoals een ballon, die aangename emoties kan oproepen. Verbeter je kunst van hints. Vergeet niet om je partner af en toe te vertellen over de leuke dingen die je in winkels vindt. Beschrijf hun voordelen en voeg een zin toe dat je op een dag zeker iets zult kopen dat je leuk vindt. Gebruik meer details: het is geen feit dat een man de naam van de winkel die hij nodig heeft, zal onthouden, maar het is toch de moeite waard om hem voorzichtig over te brengen.

Stap 3

Spreek in platte tekst als geen van de bovenstaande methoden werkte. Je oprechtheid kan door een man worden gezien als een teken van vertrouwen en zorgzaamheid - niet iedereen puzzelt graag over een geschenk. Deze optie zal een ideale uitweg zijn in een levenssituatie waarin er een acuut geldtekort is: het zal niet ondraaglijk pijnlijk zijn dat iemand een duur maar niet leuk geschenk moet bevestigen, omdat zelfs het meest elite parfum met een onaangename geur want je zult geen vreugde brengen. Als een man die eenduidigheid nog zat is, en hij wil wat keuzevrijheid hebben, maak dan een zogenaamde “vish-lijst” aan, waarop een aantal zaken vermeld staan waarvan je eigenaar zou willen worden.

Aanbevolen: