Hoe Maak Je Een Verpakking?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Verpakking?
Hoe Maak Je Een Verpakking?

Video: Hoe Maak Je Een Verpakking?

Video: Hoe Maak Je Een Verpakking?
Video: hoe maak ik een chocolade reep verpakking. 2024, April
Anonim

Er zijn zulke onaangename gevallen waarin we een cadeau lang voor de vakantie kopen om tijd te hebben om het op de best mogelijke manier in te pakken, en uiteindelijk pakken we het in aan de vooravond van het evenement, en zelfs gehaast. Neem niet alleen de keuze van een cadeau serieus, maar ook de verpakking. Zij is tenslotte degene die de eerste indruk op een persoon maakt. En je kunt het zelf maken van materialen die vaak in huis te vinden zijn.

Hoe maak je een verpakking?
Hoe maak je een verpakking?

instructies:

Stap 1

De snelste en gemakkelijkste manier om een cadeau in te pakken is door het in een kartonnen zak te doen. En zo'n verpakking kan in een mum van tijd 'opnieuw leven worden ingeblazen'. Bind een breed lint verticaal en haal het van bovenaf tussen de touwhandvatten. Bind nu een mooie strik in het midden van de lintzak. U kunt een bloem van stof bevestigen of kralen op de strik naaien. Hier hoef je alleen maar fantasie de vrije loop te laten.

Stap 2

De tas kan worden gelijmd van inpakpapier. Neem een groot rechthoekig vel papier dat in verhouding staat tot de grootte van het geschenk. Vouw het dubbel en plak het aan de onderkant en zijkant vast. Je hebt een eenvoudig zakje zonder handvatten. Plaats het cadeau erin. Verzamel vervolgens de randen van de tas en knoop deze vast met een mooi lint. Gebruik je een dunne stof met pailletten in plaats van papier, dan krijgt de verpakking een nog feestelijker aanzien. Alleen is het beter om de stof niet met een lint aan de bovenkant te binden, maar om het 15 cm van de rand van het gat te maken waardoor je het lint kunt halen en een strik kunt knopen.

Stap 3

U kunt de verpakking origineel maken. Neem een vel gewoon papier. U kunt twee vellen nemen. Een van hen zal bont zijn en de tweede komt overeen met de kleur van het patroon. Daarnaast heb je kralen, een vislijn en een organzalint nodig. Wikkel het geschenk in papier en knip ze uit met hetzelfde papier, twee ovalen van 15-20 cm lang (afhankelijk van de grootte van het geschenk). Maak de randen van de ovalen een beetje scherp, zoals die van de bladeren. Bind deze blaadjes in het midden met een lint en bevestig ze met plakband aan het cadeau. Aan een vislijn kun je kralen rijgen en deze aan een lint en een papieren strik bevestigen.

Stap 4

Een klein doosje met een ring of oorbellen in een pakket dat op deze manier is gemaakt, ziet er prachtig uit: wikkel het doosje in een effen glanzende doek of papier en bind het vast met een zijden lint. Combinaties van zwart met goud, blauw met zilver en rood met goud zullen er zeer verfijnd en verfijnd uitzien.

Aanbevolen: