Jaarlijkse Fakkeltocht In Kerch

Inhoudsopgave:

Jaarlijkse Fakkeltocht In Kerch
Jaarlijkse Fakkeltocht In Kerch

Video: Jaarlijkse Fakkeltocht In Kerch

Video: Jaarlijkse Fakkeltocht In Kerch
Video: 4К |  Прогулка по Керчи | Крым 2019 2024, April
Anonim

Elk jaar vindt op de vooravond van de Dag van de Overwinning, op 8 mei, een plechtige fakkeltocht plaats in Kerch, waaraan alle generaties deelnemen.

Jaarlijkse fakkeltocht in Kerch
Jaarlijkse fakkeltocht in Kerch

Noodzakelijk

instructies:

Stap 1

Op 8 mei gaan inwoners van Kerch en gasten van de stad naar de centrale straten van Kerch om deel te nemen aan de "vurige" processie en onthouden dat overwinning in de Grote Patriottische Oorlog overwinning voor iedereen is! Veel gasten, vertegenwoordigers van verschillende nationaliteiten, komen naar Kerch om de Dag van de Overwinning te vieren, omdat hun vaders en grootvaders in die verschrikkelijke tijd samen één gemeenschappelijk thuisland verdedigden. De overwinning werd betaald tegen een hoge prijs, meer dan 20 miljoen levens werden geëist. Mensen lopen met brandende fakkels van het stadscentrum naar de voet van de berg Mithridates, beklimmen de Mithridates-trappen, bestaande uit 437 treden naar de Obelisk of Glory. Schoolkinderen, studenten, arbeiders, werknemers - mensen van verschillende generaties nemen deel aan de fakkeltocht.

Voor de eerste keer werd een fakkeltocht naar de berg Mithridates georganiseerd ter ere van de Dag van de Overwinning in 1973, toen Kerch de titel van heldenstad kreeg. Volgens de legendes van de lokale bewoners ontstond de traditie na een van de grote veldslagen in Kerch. Toen stierven veel mensen en 's nachts zagen de inwoners van de stad een licht op de top van de berg. Het bleek een moeder te zijn die 's nachts met een zaklamp op zoek was naar haar zoon. Toen verscheen er een ander licht - het was al de vrouw die op zoek was naar haar man. Enz…

Beeld
Beeld

Stap 2

Op de berg Mithridates naar de Obelisk of Glory, opgericht in oktober 1944 ter ere van de bevrijding van Kertsj van de nazi-indringers, legden de deelnemers aan de processie een rouwkrans. De obelisk is het allereerste monument in de USSR, opgericht ter ere van de bevrijding van de stad. Dan is er een theatervoorstelling die vertelt over de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog. De gedetailleerde gereconstrueerde scènes van veldslagen onder de Kertsj-nachtelijke hemel lijken erg realistisch.

Beeld
Beeld

Stap 3

De fakkeltocht die jaarlijks op 8 mei, de dag van de verklaring van de overgave van Duitsland, plaatsvindt in twee steden over de hele wereld - in Parijs en Kerch. Het evenement wordt afgesloten met een traditioneel vuurwerk.

Aanbevolen: