Hoe Het Oude Jaar Af Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe Het Oude Jaar Af Te Zien
Hoe Het Oude Jaar Af Te Zien

Video: Hoe Het Oude Jaar Af Te Zien

Video: Hoe Het Oude Jaar Af Te Zien
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een soort mijlpaal, een kruising die mensen verwachten te veranderen, een nieuw leven te beginnen, enz. Op oudejaarsavond worden ogenschijnlijk eenvoudige acties symbolisch. In sommige landen is het bijvoorbeeld bij het afsluiten van het uitgaande jaar gebruikelijk om oude spullen weg te gooien. En dagelijkse schoonmaak verandert in magie, tk. miljoenen mensen geloven het. Hoe moet je het oude jaar afsluiten om het leven in het nieuwe te maximaliseren?

Hoe het oude jaar af te zien
Hoe het oude jaar af te zien

instructies:

Stap 1

Doe een algemene schoonmaak thuis. Gooi alles weg wat je lange tijd niet hebt gebruikt: gerafelde of kapotte spullen, kapotte borden, oude kranten en tijdschriften. Volgens populaire overtuigingen kun je de orde pas vóór zonsondergang op 31 december herstellen, anders wachten er in het nieuwe jaar ruzies en ruzies op je. Door oude spullen weg te gooien, maak je ruimte voor nieuwe dingen en win je comfort en welzijn.

Stap 2

Regel oudejaarsaankopen en bespaar niet! Verfris je garderobe - je moet het nieuwe jaar in nieuwe dingen ontmoeten. Koop ook nieuwe meubels. En als je een klein budget hebt, koop dan in ieder geval gordijnen, tafelkleden en beddengoed om je huis te versieren en op te frissen.

Stap 3

Laat alle schulden in het oude jaar staan. Als je ze kwijtraakt, word je het komende jaar gelukkiger. Geef het geleende geld, dingen, enz. Deze actie belooft mensen veel geluk en financieel succes. Sluit vrede met degenen met wie u ruzie had en vraag uw dierbaren om vergeving als u hen beledigd hebt. Geef je gevoelens toe aan je geliefde. En als hij je afwijst, blijft het in het oude jaar en zal het nieuwe vol positieve emoties en kennissen zijn.

Stap 4

Tot 31 december is het gebruikelijk om het oude jaar af te sluiten in het gezelschap van collega's en vrienden. Op dit moment moet u alleen de aangename momenten onthouden die het uitgaande jaar u heeft gegeven. Je kunt bij dergelijke vieringen alle alcoholische dranken drinken, maar champagne mag alleen worden geopend voor het klokkenspel.

Stap 5

In de kring van de meest nabije en dierbaarste wordt het oude jaar afgezien op de avond van 31 december. Je moet hem genereus uitzwaaien - zorg ervoor dat je een rijke tafel dekt. Traditioneel worden voor een avondmaaltijd granen bereid van tarwe of rijst met boter, noten, rozijnen, vanille en kaneel, evenals pannenkoeken. Als u uw glas wijn heft voor het uitgaande jaar, vergeet dan niet om "Dank u wel!" te zeggen. voor al het goede dat je is overkomen. Dan zal deze dankbaarheid aan jou in het nieuwe jaar zeker terugkomen en goed uitpakken.

Aanbevolen: