Hoe Te Raden Voor Het Oude Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Te Raden Voor Het Oude Nieuwe Jaar
Hoe Te Raden Voor Het Oude Nieuwe Jaar

Video: Hoe Te Raden Voor Het Oude Nieuwe Jaar

Video: Hoe Te Raden Voor Het Oude Nieuwe Jaar
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Er zijn een aantal waarzeggerij in de nacht van het oude nieuwjaar: er zijn eenvoudige manieren voor beïnvloedbare personen en de moeilijkste voor onverschrokken mensen die klaar zijn om in nauw contact te komen met de andere wereld.

In de nacht van het oude nieuwjaar is het gebruikelijk om te raden
In de nacht van het oude nieuwjaar is het gebruikelijk om te raden

instructies:

Stap 1

Terwijl sommige mensen oprecht geloven dat je op deze avond met behulp van waarzeggerij in de toekomst kunt kijken en je lot kunt voorspellen, beschouwen anderen de waarzeggerij van het oude nieuwjaar als gewoon een onschuldig amusement. Een van de eenvoudigste voorspellingen voor de verloofde staat op de kaarten. Voor deze methode moet je de koning van tamboerijnen onder het kussen leggen voordat je naar bed gaat, je haar kammen, je gezicht wassen en de woorden zeggen: "Droom van mijn verloofde, droom van een mummer." De gedroomde jongeman is de toekomstige bruidegom.

Stap 2

Waarzeggerij volgens het boekje. Voor dit soort waarzeggerij is een oud boek of handboek met een of andere spirituele inhoud het meest geschikt. Om dit te doen, stelt u in gedachten een vraag en raadt u vervolgens het pagina- en regelnummer. Daarna moet je het boek op een bepaalde plaats openen en het antwoord op je vraag lezen: dit antwoord zal dezelfde regel zijn die eerder was bedacht.

Stap 3

Water en was. Waarzeggerij met behulp van was zal iemand helpen naar zijn onmiddellijke toekomst te kijken. Voor dit soort waarzeggerij moet je een bak met water en een waskaars nemen en ook fantasie hebben. Het gesmolten kaarsvet wordt in water gegoten en het resulterende wassen beeld is een symbool uit de toekomst.

Stap 4

Waarzeggen. Waarzeggerij met een draad zal voorspellen welke van de waarzeggers eerder zullen trouwen. Om dit te doen, moet je in de kamer aan één lange draad trekken en er vervolgens meerdere kleine draden van gelijke lengte aan binden. Elk meisje moet haar eigen draad aan haar binden. Dan worden de draden tegelijkertijd ontstoken. Het eerste verbrande touw belooft de eigenaar een snel en succesvol huwelijk. Als de draad uitgaat voordat deze volledig is opgebrand, kan de eigenaar in de nabije toekomst niet trouwen.

Stap 5

Waarzeggerij door de verloofde. Waarzeggerij op spiegels wordt beschouwd als een van de meest populaire en enge manieren om de sluier van de toekomst te openen. Deze waarzeggerij maakt gebruik van twee middelgrote spiegels en twee kerkkaarsen. Een van de spiegels hoort aan de muur te hangen, de andere in de handen van de waarzegger. Om middernacht, voor de spiegel die aan de muur hangt, moet je twee kaarsen zetten, alle deuren en ramen sluiten en helemaal alleen zijn. De tweede spiegel moet in de hand worden genomen en met de eerste zodanig worden benaderd dat er een bodemloze gang ontstaat. Dan worden de woorden gesproken: "De verloofde, maar de moeder, kom naar mij!" In deze gespiegelde gang zou de versmalde moeten verschijnen. Zodra de waarzegger hem ziet, is het noodzakelijk om te zeggen: "Chur me!" en doe het licht aan.

Stap 6

Waarzeggerij bij het bad. Deze methode van waarzeggerij wordt beschouwd als een van de meest griezelige ter wereld. Alleen de meest gedurfde meisjes doen eraan mee. 'S Nachts moeten waarzeggerij meisjes om de beurt een of ander naakt deel van hun lichaam in de enigszins open kleedkamer duwen, waarbij ze een geest genaamd Bunnik uitnodigen om het aan te raken. Als een meisje iemands ruwe hand voelt, zal haar man boos en boos zijn, en als de hand ruig is, dan zal haar man rijk zijn. Als iemands gladde en koude hand het meisje aanraakt, wees dan arm voor haar man.

Aanbevolen: