Hoe Een Kerstboom Te Updaten Voor Het Oude Nieuwe Jaar?

Hoe Een Kerstboom Te Updaten Voor Het Oude Nieuwe Jaar?
Hoe Een Kerstboom Te Updaten Voor Het Oude Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Een Kerstboom Te Updaten Voor Het Oude Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Een Kerstboom Te Updaten Voor Het Oude Nieuwe Jaar?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Dus het nieuwe jaar is aangebroken, maar het is te vroeg om de kerstboom te verwijderen, want er staat weer een feestdag voor de deur - het oude nieuwjaar. Je wilt toch zeker je vrienden verrassen die je groene schoonheid al hebben gezien? Of misschien wilde je gewoon iets ongewoons dit oude nieuwe jaar? Haast je niet om naar de winkel te rennen voor nieuwe kerstversieringen of om oude van haar te verwijderen.

Een boom bijwerken
Een boom bijwerken

1. Bak verschillende peperkoekkoekjes in mooie vormpjes. Voeg daar een beetje gember, vanille en kaneel aan toe, dankzij hen wordt je huis gevuld met een heerlijke nieuwjaarsgeur. Zo kunt u de kerstboom niet alleen creatief versieren, maar ook de gasten verwennen met een traktatie.

2. Gebruik fruit. Voornamelijk natuurlijk sinaasappels en mandarijnen. Ze zullen, net als de eerste "jurk", meteen dienen als decoratie, smaakstof en feestelijk dessert tegelijk.

3. Als je een baby hebt, zijn er tientallen verschillende knuffels in huis. Dus waarom zou je ze niet gebruiken?

4. Haal je familiefotoalbum of pak digitale media en ren naar een fotostudio. Lijm de foto op de oude afbladderende kerstboomversieringen. Het resultaat zal zeer interessant zijn en gasten hebben iets om op te letten.

5. Als je een romantisch persoon bent, zorg er dan voor dat je profiteert van de laatste modetrends en "kleed" de groene schoonheid in verse bloemen. Toegegeven, dit moet kort voor de vakantie worden gedaan, zodat alle charme niet van tevoren vervaagt. Voor het oude nieuwjaar is deze optie ideaal, omdat over een dag of twee alle nieuwjaarsattributen, inclusief de kerstboom, zullen worden verwijderd, en het is niet erg dat de "jurk" van de bloem zal verwelken.

Aanbevolen: