Wat Is Kamperen?

Wat Is Kamperen?
Wat Is Kamperen?

Video: Wat Is Kamperen?

Video: Wat Is Kamperen?
Video: Ik ga kamperen / Wat moet ik meenemen? / Leerzaam kinderfilmpje 2024, Mei
Anonim

Tijdens de zomervakantie gaan veel Russische toeristen kamperen. In Russisch gebruik is dit woord synoniem geworden met toerisme, wat kamperen en autoreizen betekent. Hoewel kamperen aanvankelijk alleen werd opgevat als een parkeerplaats voor campers of een camping. Wat is kamperen in het Russisch en wat staat een toerist te wachten die op zo'n reis beslist?

Wat is kamperen?
Wat is kamperen?

In Rusland heeft kamperen nog niet zo'n grootschalige verspreiding gekregen als in Europa en de Verenigde Staten, en daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste is deze vakantie seizoensgebonden vanwege de klimatologische omstandigheden van ons land. Bovendien laat ons wegennet u niet toe om veilig door het land te reizen. En niet iedereen kan het zich veroorloven om een camper of aanhanger te kopen of te huren. Daarom noemen we autotoerisme extreem. Hoewel in andere landen zo'n vakantie als een familievakantie wordt beschouwd.

Campings bevinden zich in de buitenwijken van grote steden of vakantieoorden. In nationale parken of bij badplaatsen worden dergelijke parkeerplaatsen bijvoorbeeld gebruikt door diegenen die bij een groot gezin of bedrijf zijn komen uitrusten en niet te veel willen betalen voor een hotel. Bovendien, als je de plek niet leuk vindt, kun je altijd snel naar een andere verhuizen.

De camping heeft een groot, omheind terrein. Voor elke caravan of tent is er een vaste plaats die u te huur krijgt aangeboden. Daar kunt u het betaalde aantal dagen blijven. Alle campings hebben een aangelegde omgeving waar huishoudelijke voorzieningen zich bevinden, met een minimum aan sanitair voor de bewoners. Er moeten toiletten, vuilnisbakken, drinkwater op de camping zijn. Het water voor de caravans wordt aangevoerd via slangen. Het kan worden gedeeld, of het kan worden gekoppeld aan elke parkeerplaats. Een ideale camping zou een afvoerspruitstuk moeten hebben voor water en afval uit de droge kast. Maar in de Russische versie zijn er vaak campings die niet bedoeld zijn voor het onderhoud van campers. Daar kun je in een auto stappen en in een tent wonen, zodat je zelf van alle noodzakelijke minimale huishoudelijke artikelen kunt voorzien. Campings die autocaravans accepteren, hebben een keuken en een wasservice, en kunnen tegen een extra vergoeding warme maaltijden voor vakantiegangers bieden.

Iedere automobilist kan op de camping stoppen. Het maakt niet uit of u in een camper of in een auto rijdt. In het laatste geval moet u op zoek gaan naar parkeerplaatsen waar u toeristententen kunt opzetten en een minimum aan sanitaire en huishoudelijke diensten hebt.

Aanbevolen: