Nieuwjaarsoutfits Voor Van De Red Fire Monkey

Nieuwjaarsoutfits Voor Van De Red Fire Monkey
Nieuwjaarsoutfits Voor Van De Red Fire Monkey

Video: Nieuwjaarsoutfits Voor Van De Red Fire Monkey

Video: Nieuwjaarsoutfits Voor Van De Red Fire Monkey
Video: Chinese New Year 2016 (Year of Red Fire Monkey 紅火猴年) / Valentine's Day Decorations @ *SCAPE 2024, Mei
Anonim

Volgens de oostelijke kalender wordt 2016 gekenmerkt door de Red Fire Monkey. Het is belangrijk om de juiste outfit voor oudejaarsavond te kiezen, rekening houdend met de smaak en voorkeuren van de gastvrouw van het komende jaar. Als je je aan de volgende aanbevelingen houdt, kun je dit schattige kleine dier sussen en alles krijgen wat je wilt.

Nieuwjaarsoutfits voor 2016 van de Red Fire Monkey
Nieuwjaarsoutfits voor 2016 van de Red Fire Monkey

Het is noodzakelijk om van tevoren na te denken over de keuze van kleding en accessoires, voor het symbool van het jaar is uiterlijk erg belangrijk, terwijl het niet gemakkelijk is om haar te plezieren. De belangrijkste voorwaarde is lichte outfits, waarbij sommige elementen van maskerade acceptabel zijn. Maar we mogen het gevoel voor verhoudingen niet vergeten, het beeld mag er niet goedkoop en smakeloos uitzien. Om zeker in de schijnwerpers te staan, moet je de voorkeur geven aan een jurk, bij voorkeur een avondjurk. Het is de moeite waard om pakken, vooral broeken, op te geven en voor vrouwelijke kleding te kiezen.

Wat betreft de kleur van de outfit, de gastvrouw van het jaar zal van rood, oranje, scharlaken, koraal, bordeauxrood houden. De aap zal ook de voorkeur geven aan andere tinten: paars, groen, blauw, geel. De meest feestelijke outfit zijn gouden en zilveren jurken, die ideaal zijn voor het nieuwe jaar 2016. Goud is de kleur van de godin, zilver is de kleur van adel, kleding in deze tinten zal een uitstekende keuze zijn voor een prachtige vrouw.

image
image
image
image
image
image

De aap is een buitengewone en extravagante persoonlijkheid, dus heldere en glanzende details moeten aanwezig zijn in de nieuwjaarsoutfit. Een goede optie is een lange rode avondjurk, aangevuld met gouden accessoires en schoenen.

Vertegenwoordigers van de strengere seks op oudejaarsavond kunnen zich ook de helderste en meest originele afbeeldingen veroorloven. Het vieren van het nieuwe jaar 2016 is een geweldig excuus om uit het gewone te stappen.

Het belangrijkste is dat u bij het kiezen van outfits voor een feest de feeststemming en het aankomende plezier niet vergeet, dan zal niet alleen oudejaarsavond, maar het hele jaar deze positieve golf doorgeven.

Aanbevolen: