Hoe Fire (Red) Monkey Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Fire (Red) Monkey Te Vieren
Hoe Fire (Red) Monkey Te Vieren

Video: Hoe Fire (Red) Monkey Te Vieren

Video: Hoe Fire (Red) Monkey Te Vieren
Video: Pokémon Fire Red - Поймал ПИКАЧУ! (2 серия) 2024, Mei
Anonim

2016 staat in het teken van de Red Fire Monkey. Dit grappige dier is energiek en verre van kalm van aard. Bovendien is het element van dit jaar vuur, dus wees voorbereid op onvoorspelbare gebeurtenissen en onverwachte verrassingen in het nieuwe jaar.

Hoe 2016 Fire (Red) Monkey te vieren
Hoe 2016 Fire (Red) Monkey te vieren

Waar en hoe het beste het nieuwe 2016 te vieren

De plek zelf voor het vieren van het nieuwe jaar doet er niet toe, want vreugde en een goed humeur worden niet gecreëerd door de entourage, maar door mensen met wie het leuk en aangenaam is om tijd door te brengen. Deze vakantie biedt een uitgelezen kans om het onvergetelijk te vieren, ongeacht in een groot rumoerig gezelschap of in een hechte familiekring.

Hoe een huis te versieren voor het nieuwe jaar - 2016

De aap is een zeer actief en vrolijk wezen, dus vurige tinten zijn geschikt voor het decoreren van het huis. De hoofdkleuren van dit jaar zijn: rood en al zijn schakeringen, oranje, paars, lila. Gouden elementen zijn niet overbodig in het nieuwjaarsdecor. Maar het is beter om geen zwarte en blauwe kleuren te gebruiken. Kaarsen en lantaarns zullen een unieke feestelijke sfeer creëren, dergelijke details zullen van pas komen, omdat 2016 onder de elementen van vuur wordt gehouden.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Hoe en wat de nieuwjaarsboom te versieren - 2016

Het versieren van een kerstboom voor het nieuwe jaar 2016 is een geweldige gelegenheid om je fantasie te tonen. Traditionele ballen, kegels, figuren van de kerstman zijn niet langer relevant. Dit jaar kun je de boom aankleden met alles wat je maar wilt. Sweet Monkey zal dol zijn op snoepjes in sprankelende wikkels en fruit aan de boom. En speelgoed dat met je eigen handen is gemaakt, ziet er ook origineel uit: slingers van kralen of knopen, bolletjes draad, zelfgemaakte sneeuwvlokken gesneden uit folie.

Wat te dragen voor het nieuwe jaar - 2016

Het schone geslacht wordt aanbevolen om oudejaarsavond uitsluitend in een avondjurk te ontmoeten, bij voorkeur rood of oranje. Een ander hoogtepunt in de afbeelding kan een kapsel zijn, en hoe origineler het is, hoe beter. Vergeet bescheidenheid, je zou stralend moeten zijn op deze avond. Make-up moet worden afgestemd op de look van het nieuwe jaar, gebruik gouden en zilveren schaduwen, glitters, ongebruikelijke patronen. Mannen moeten ook routine en terughoudendheid vergeten.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Wat moet er op tafel komen voor het nieuwe jaar - 2016

Het is beter om de voorkeur te geven aan stevig, maar licht voedsel, producten moeten natuurlijk zijn - zonder onnodige kleurstoffen en conserveermiddelen. Welkom: groenten, fruit, mager vlees, noten, kruiden. Rode en oranje kleuren zijn niet alleen terug te vinden in de decoratie, maar ook in de gerechten zelf. Het belangrijkste kenmerk van het menu voor het vieren van Nieuwjaar 2016 is de overvloed aan exotische lekkernijen. Bereid iets origineels voor dat je nog nooit hebt geprobeerd, dan zal deze oudejaarsavond nog lang herinnerd worden!

Aanbevolen: