Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Ouders

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Ouders
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Ouders

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Ouders

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Ouders
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kijken uit naar het nieuwe jaar. Deze vakantie wordt beschouwd als een gezinsvakantie, wanneer u de balans op kunt maken van het afgelopen jaar en kunt dromen over de toekomst. Probeer daarom deze vakantie bij je familie te zijn, ook als je in verschillende steden woont.

Zo vier je het nieuwe jaar met je ouders
Zo vier je het nieuwe jaar met je ouders

instructies:

Stap 1

Als je ver van je familieleden woont, zoek dan een kans om je ouders te bezoeken en hen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Geef ze een aangename verrassing.

Stap 2

Bereid van tevoren nieuwjaarsgeschenken voor hen voor. Probeer erachter te komen waar je ouders blij mee zouden zijn en verras ze aangenaam, want op deze dag hopen zelfs volwassenen op een wonder. Je kunt ze bijvoorbeeld een plezier doen met een reis naar warme landen.

Stap 3

Bereid voor hen ook een videoselectie uit het familiearchief of een videoboodschap met felicitaties voor. Zo'n geschenk kan ze lang plezier doen totdat je bij hen bent.

Stap 4

Vier het nieuwe jaar buiten de stad, op de datsja, de camping of in een sanatorium. In dit geval dient u vooraf een voucher aan te schaffen. Daar kun je niet alleen met het hele gezin aan de feesttafel zitten en heerlijke, exotische gerechten proeven, maar ook in de frisse lucht zijn.

Stap 5

Ga de avond ervoor met je ouders skiën of skiën door de besneeuwde bergen. Je zult het kunnen betalen, zodat je niet de hele dag bezig bent met het bereiden van gerechten voor de nieuwjaarstafel (in een sanatorium of op een camping zijn professionele koks bezig). Je ouders zullen natuurlijk blij zijn om zich weer als kinderen te voelen, zorgeloos en gelukkig.

Stap 6

Wanneer u, gespoeld van actief tijdverdrijf, terugkeert naar het sanatorium, gaat u zich voorbereiden op het feestelijke showprogramma, dat altijd in dergelijke etablissementen wordt gehouden.

Stap 7

Bestel je favoriete liedje voor je ouders en feliciteer ze indien mogelijk bij de microfoon, vertel ze over je liefde voor ze en dankbaarheid voor hun zorg. Geef ze een cadeau en nodig mama en papa uit voor een wals.

Stap 8

Als je besluit om deze vakantie thuis, in hechte familiale kring, te vieren en met je ouders naar de datsja te gaan, bereid dan vooraf een theatervoorstelling rond nieuwjaarsthema voor. Bereid vooraf decors en kostuums voor, schrijf een script en wijs rollen toe.

Stap 9

Maak een vuur op straat en drink er champagne bij, terwijl je je herinnert aan grappige verhalen uit je kindertijd. Speel je favoriete liedjes met een gitaar.

Stap 10

Bereid van tevoren een bad voor in de datsja. Na het spelen en genieten in de frisse lucht is het heerlijk opwarmen in het stoombad of de sauna.

Stap 11

Organiseer vuurwerk. Dit stralende einde van de avond zal natuurlijk blij zijn voor zowel je ouders als je kinderen.

Aanbevolen: