Nieuwjaarsrituelen Voor Geld En Harmonie In Huis

Inhoudsopgave:

Nieuwjaarsrituelen Voor Geld En Harmonie In Huis
Nieuwjaarsrituelen Voor Geld En Harmonie In Huis

Video: Nieuwjaarsrituelen Voor Geld En Harmonie In Huis

Video: Nieuwjaarsrituelen Voor Geld En Harmonie In Huis
Video: Vuurwerk Heerlen 2019 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaarsrituelen zijn bijzonder krachtig, omdat de wintervakantie een echt magische tijd is. Wat moet er vóór de vergadering van 2019 gebeuren, zodat er harmonie in huis is en er altijd geld in de portemonnee wordt gevonden?

Nieuwjaarsrituelen 2019 voor geld en harmonie in huis
Nieuwjaarsrituelen 2019 voor geld en harmonie in huis

Zelfs eenvoudige en vertrouwde acties - algemene schoonmaak, het huis inrichten - tijdens de voorbereiding op het nieuwe jaar kunnen rituelen worden. Waar moet u op letten, waar moet u speciaal op letten? Het hangt ervan af welk dier volgens de oosterse horoscoop het symbool van het komende jaar zal zijn. 2019 wordt gehouden onder auspiciën van het Earth Pig (Boar). Hoe haar voor zich te winnen, zodat er geld en comfort in huis is?

Rituelen van harmonie in huis en gezin

Ten eerste moet je bij het versieren van een appartement en een kerstboom oud speelgoed op zijn minst gedeeltelijk opgeven. Het varken houdt van nieuwigheid. Daarom zal het harmonie en comfort geven aan het huis waar nieuwe kerstboomversieringen aanwezig zullen zijn tijdens de vakantie, decoratieve elementen die speciaal zijn gekocht voor het prana-jaar 2019.

Ten tweede moet je speelgoed en decor met scherpe, rechte hoeken verlaten. IJspegels, sterren en pieken zijn niet de beste optie voor het versieren van de nieuwjaarsboom van 2019. Dergelijke elementen zullen door het varken worden ervaren als agressie en gevaar. Als hun aantal in de boom of gewoon in huis domineert, zal dit leiden tot ruzies, constante conflicten en moeilijke situaties in het gezin.

Ten derde, om relaties met familieleden aan te gaan, liefde en vriendschap te versterken, is het beter om de voorkeur te geven aan ronde ballen, speelgoed en souvenirs die zijn gemaakt van zachte of buigzame materialen. Decoratieve ornamenten in de kleuren rood, goud, rood, geel, groen, zilver en bruin hebben een bijzonder magisch effect.

Ten vierde zou het belangrijkste ritueel tijdens het nieuwe jaar het moment moeten zijn waarop, na het luiden van de klok, alle mensen aan de feesttafel de handen ineen slaan. Dit zal het varken laten zien dat familie en vriendschap sterk zijn, dat elke persoon zijn omgeving waardeert en liefheeft. De gastvrouw van 2019 zal dit leuk vinden, ze zal proberen de verbindingen tussen mensen nog sterker te maken. Daarom is het beter om het nieuwe jaar te vieren onder bekende mensen, in een gezellige en comfortabele omgeving. Het is noodzakelijk om verduidelijking van relaties, ruzies, conflicten te vermijden voordat ze zich zeer sterk manifesteren.

Ten vijfde, bij het verzamelen van de nieuwjaarstafel, is de eerste die erop wordt gezet een kleine kom (kom) met schoon drinkwater en zeven kaarsen van verschillende kleuren. Het is beter om de kaarsen rond de schaal te plaatsen. Ze moeten worden aangestoken wanneer het gezin en de gasten zich op hun plaats hebben gevestigd. Het is raadzaam dat deze zeven kaarsen de hele nacht branden. Dit nieuwjaarsritueel zal niet alleen liefde, warmte en harmonie aantrekken, maar zal in het algemeen het volgende jaar zeer gunstig en aangenaam maken.

Ten zesde moet er een natuurlijke levende spar in huis aanwezig zijn. Lukt het niet om een boom in een appartement te zetten, dan kun je gewoon sparren (dennen) twijgen of een decoratieve kerstboom in een pot kopen. Deze actie zal ook heel 2019 een positief effect hebben op de woonomgeving.

Beeld
Beeld

Geldrituelen voor het nieuwe jaar

Nadat je de versiering van de kerstboom hebt opgepakt, moet je meer glanzende gouden versieringen op de takken plaatsen. Het is niet overbodig om klatergoud, "regen" en slingers van munten toe te voegen. Het is absoluut noodzakelijk om verschillende bankbiljetten van ten minste een minimale waarde tussen de naaldtakken te verbergen. Dit zal rijkdom in huis trekken.

Op oudejaarsavond moet je een stuk papier, een pen of potlood, een groen lint / veter en een klein groen zakje of een stuk stof bij je hebben. Voordat het klokkenspel begint, moet je op een stuk papier een gratis oproep voor geld schrijven, of gewoon munten en biljetten trekken. Rol de folder op en stop deze in een zak, waar vervolgens met een lint/veter aan wordt getrokken. Deze talisman moet je het hele jaar bij je hebben.

Een andere geldmascotte van 2019 kan een eenvoudige munt van elke denominatie zijn. Het moet naar de bodem van het glas worden neergelaten, waarin vervolgens champagne wordt gegoten. Wanneer het nieuwe jaar 2019 komt en de drank is gedronken, moet de munt onmiddellijk worden overgemaakt naar de portemonnee. Het zal niet mogelijk zijn om ermee te betalen.

Voor de vakantie moet u nieuwe spaarvarkens kopen. Beter als ze zijn gemaakt van porselein, glas, keramiek, hout. Spaarvarkens moeten in elke kamer worden geplaatst en nadat het klokkenspel heeft toegeslagen, doe je er een munt in. Het varken zal van dit soort aandacht voor haar persoon houden, en ze zal eraan bijdragen dat er het hele jaar door geld in huis wordt gevonden. Daarnaast is het mogelijk en noodzakelijk om beeldjes en beeldjes met wilde zwijnen/varkens in het appartement te plaatsen. Als je voor jezelf een hanger of een ring koopt met het silhouet van de gastvrouw van 2019, dan zal zo'n decoratie een eersteklas talisman zijn tegen mislukkingen en een amulet dat geld en goede evenementen tot leven trekt.

Aanbevolen: