Hoe Geef Je Een Roos In

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Roos In
Hoe Geef Je Een Roos In

Video: Hoe Geef Je Een Roos In

Video: Hoe Geef Je Een Roos In
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Bloemen zijn het meest populaire cadeau. Sommigen geven hele boeketten, anderen presenteren één bloem per keer. Hier is het voor iedereen even gemakkelijk. Denk eraan, als je één bloem gaat geven, kies dan degene met een grote knop. Het kan een roos, anjer, grote chrysant, gladiolen, lelie zijn. De Fransen hebben ontdekt dat het geven van bloemen met betekenis alleen de moeite waard is rekening houdend met de leeftijd van de persoon, zijn positie in de samenleving en de reden waarom het boeket of de bloem wordt aangeboden.

Geef rozen, chrysanten, anjers. Ze zullen over je liefde praten
Geef rozen, chrysanten, anjers. Ze zullen over je liefde praten

instructies:

Stap 1

De roos is een symbool van liefde en schoonheid, en de kleur kan veel vertellen over de gedachten van de donor. In de taal van bloemen (en niet alleen rozen) wordt speciale aandacht besteed aan de symboliek van kleuren.

Stap 2

Rode en witte rozen in één boeket betekenen eenheid, roze rozen benadrukken de gratie van de natuur (ze betekenen ook tederheid en hoop), en gele rozen betekenen het plezier van communicatie. Het gevoel van brandend verlangen komt het best tot uiting door het geven van koraal of oranje rozen. De bordeauxrode of donkerrode kleur van de toppen zal de waanzinnige schoonheid van je geliefde benadrukken.

Stap 3

Een boeket roze rozen kan worden gepresenteerd door een gevoelig, romantisch persoon die ontroerend en teder is naar de persoon aan wie dit boeket wordt gepresenteerd. Een enkele roos spreekt van de bescheidenheid van de gever en past goed bij een geschenk. Wie kiest voor rozen met paarse bloemknoppen is een subtiel en diep voelend mens die zich laat leiden door eeuwige waarden en zijn omgeving met alle ernst neemt. Frisse oranje tinten symboliseren, naast verlangend verlangen, optimisme en genegenheid. Gele en scharlakenrode rozen kunnen ook worden gegeven als een teken van het uiten van gewelddadige gevoelens. De witte roos is een symbool van onschuld en zuiverheid.

Stap 4

Sommige andere bloemen spelen ook een rol die vergelijkbaar is met de roos: tulpen, rode chrysanten, anjers. Ook zij lijken met hun uiterlijk te zeggen: "Ik hou van je." Madeliefjes zullen de charme en schoonheid van de geliefde complimenteren, en lelies zullen de ware onweerstaanbaarheid van de natuur laten zien. En het is gebruikelijk om seringen maar één keer te geven, omdat het de bloem van de eerste liefde is. Gardenia is goed voor timide en timide mensen, omdat het verborgen liefde uitdrukt en helpt om het expliciet te maken (tenzij, natuurlijk, het 'object' van je verlangens bekend is met de taal van bloemen). Viooltjes drukken genegenheid uit en narcissen kunnen een trucje uithalen met ijdelheid.

Aanbevolen: