Hoe Te Geloven In Wonderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Geloven In Wonderen?
Hoe Te Geloven In Wonderen?

Video: Hoe Te Geloven In Wonderen?

Video: Hoe Te Geloven In Wonderen?
Video: livestreaming healing wonderen door (eigen) geloof 2024, April
Anonim

Wonderen gebeuren met degenen die erin geloven. Alle kinderen geloven in wonderen. Als je een kind vraagt wat er die dag voor wonderbaarlijks met hem is gebeurd, zal het kind je zeker veel interessante dingen vertellen. Maar hoe zit het met ons volwassenen? Als we wonderen vergeten, gebeuren ze niet meer met ons, en dan zijn we verrast en zeggen we dat er geen wonderen gebeuren. De magische wet van wonderen: wonderen gebeuren niet met degenen die ze vergeten en niet meer in ze geloven. Daarom, om wonderen te laten gebeuren, hoef je ze alleen maar te onthouden, erin te geloven en ze zullen zeker naar je toe komen!

Hoe te geloven in wonderen?
Hoe te geloven in wonderen?

instructies:

Stap 1

Alles is heel eenvoudig. Om in wonderen te geloven, moeten er wonderen gebeuren. Wonderen zullen zeker naar je toe komen als je er aandacht aan gaat besteden, als je leert ze op te merken. Als je wilt, kun je veel bewijs vinden dat wonderen bestaan. Zoek enkele voorbeelden van wonderbaarlijke gebeurtenissen die in de wereld hebben plaatsgevonden en die voor u bijzonder interessant zijn.

Stap 2

Bedenk wat wonderen voor jou persoonlijk zijn. Heb je gedacht? Schrijf de gedachten op die in je opkomen. Het is beter om een speciaal notitieboek of album te hebben, dat bijvoorbeeld 'Mijn boek der wonderen' kan worden genoemd. Je kunt je eigen naam bedenken voor je persoonlijke Boek der Wonderen.

Stap 3

Onthoud welke geweldige dingen je al zijn overkomen in je leven. En ze waren verplicht, je moet het alleen proberen te onthouden. Weet je nog? Schrijf het op in je Boek der Wonderen.

Stap 4

Wonderen zijn verschillend - groot en klein. Als je eenmaal aan het Boek der Wonderen bent begonnen, kun je zelfs kleine wonderbaarlijke gebeurtenissen opschrijven die je zijn overkomen. Je zult het wonderlijke om je heen gaan opmerken. En daardoor zullen er wonderen in je leven worden aangetrokken. De taak in dit stadium is om zelfs de meest onopvallende wonderen te leren opmerken. Vergeet niet de wonderen die je overkomen op te schrijven in het magische boek. U kunt een speciale sectie in het Boek maken met een tabel, waarvan de kolommen de naam hebben: datum / wonderbaarlijk.

Stap 5

Om wonderen aan te trekken, is het handig om uw persoonlijke lijst met favoriete woorden te maken, die in hun betekenis gerelateerd zijn aan de woorden "wonderen", "prachtig". Schrijf de woorden op - je eigen associaties met wonderen. Bijvoorbeeld: magie, sprookje, toverstaf, nieuwjaar, kerstman, tekenfilms, geschenken … Hoe meer van dergelijke woorden je kunt schrijven, hoe beter. Laat je fantasie zien!

Stap 6

Probeer een maand lang elke dag 5 minuten opzij te zetten om na te denken over wonderen. Mediteer verder op wonderen wanneer je maar wilt. Schrijf je interessante gedachten op in de Boeken der Wonderen.

Stap 7

Probeer je eigen sprookje te bedenken. Schrijf je verhaal op. Vertel je verhaal aan wie je maar wilt.

Stap 8

Praat met uw kinderen over wonderen. Kinderen hebben altijd iets te vertellen over dit onderwerp.

Stap 9

Bedenk voor jezelf wat je nog meer goeds en interessants kunt doen om wonderen in je leven aan te trekken. Implementeer wat je in gedachten hebt!

Aanbevolen: