Hoe Oudejaarsavond Door Te Brengen

Inhoudsopgave:

Hoe Oudejaarsavond Door Te Brengen
Hoe Oudejaarsavond Door Te Brengen

Video: Hoe Oudejaarsavond Door Te Brengen

Video: Hoe Oudejaarsavond Door Te Brengen
Video: Geef deze spullen van thuis aan niemand en ook nooit, anders komt geldgebrek in huis 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar is een magische, ongewone tijd waarin mensen willen geloven in een wonder, grappen maken en lachen, plezier hebben en vreugde schenken aan dierbaren, geschenken en felicitaties ontvangen. Om ervoor te zorgen dat de bijeenkomst van de vakantie lang wordt herinnerd, is het de moeite waard om van tevoren na te denken over hoe u oudejaarsavond kunt doorbrengen, zodat het levendige indrukken achterlaat.

Hoe oudejaarsavond door te brengen
Hoe oudejaarsavond door te brengen

instructies:

Stap 1

Als je het nieuwe jaar in een groot gezelschap viert, organiseer dan een themafeest: het kan bijvoorbeeld een vakantie in jaren 60-stijl zijn, het Hollywood-nieuwjaar of het Braziliaanse carnaval. Hier is het belangrijk om goed na te denken over het scenario en het ontwerp van de vakantie, zodat alles tot in de puntjes overeenkomt met het gekozen thema. Als je denkt dat het onwaarschijnlijk is dat je zo'n avond alleen kunt organiseren, kun je contact opnemen met een van de vakantiebureaus: velen van hen bieden tegenwoordig dergelijke diensten aan. In dit geval hoef je niet eens zelf passende kostuums te bedenken.

Stap 2

Oud en Nieuw vieren bij de kerstboom traditioneel, met champagne en mandarijnen, is helemaal geen slecht idee, zeker niet als je de vakantie met je gezin gaat vieren. Zorg ervoor dat iedereen plezier heeft: organiseer bijvoorbeeld een spel, waardoor iedereen volgens de door jou getekende "magische kaart" en vooraf op verschillende plaatsen in het appartement opgestelde aanwijzingen zijn Cadeau. Kinderen gaan enthousiast aan de slag, maar ook volwassenen zullen geïnteresseerd zijn om mee te doen. Verzin een bijzonder menu: zet deze feestdag oudejaarsgerechten uit verschillende landen op tafel. Na op oudejaarsavond twaalf overzeese gerechten te hebben geproefd, kun je gerust elke wens doen: die komt zeker uit.

Stap 3

Het nieuwe jaar in de open lucht vieren is ook een goed idee, vooral als het weer het toelaat. Op oudejaarsavond verzamelen veel mensen zich op de belangrijkste pleinen van veel grote steden: iedereen heeft plezier, danst en wisselt felicitaties uit. Je kunt zelfs nergens heen en niet rijden, maar gewoon de tuin in gaan: sterretjes aansteken, vuurwerk de lucht in schieten, van een heuvel glijden of een flashmob organiseren, nieuwjaarsmaskers uitdelen aan voorbijgangers. Het zal ook interessant zijn om een echte, grote rondedans van vrienden en buren te organiseren, omdat het onwaarschijnlijk is dat een dergelijke kans zich in een appartement zal voordoen.

Stap 4

Als u door omstandigheden de vakantie alleen moet vieren, schrik dan niet. Besteed deze tijd uiteindelijk aan jezelf: onthoud wat goed was in het afgelopen jaar, denk na over wat je in de toekomst zou willen bereiken. Voer een soort "magische" ceremonie uit: steek een geurkaars of een rookstokje met je favoriete geur aan en loop het hele huis door met het in je handen, je voorstellend hoe comfort, warmte en geluk het vullen met een heerlijk aroma.

Stap 5

Er is nog een merkwaardige truc die door psychologen wordt aanbevolen: ga naar buiten en verzamel wat sneeuw, stel je voor dat je je handpalmen vult met wat je het afgelopen jaar miste: liefde, gezondheid, geluk, voorspoed. Giet deze sneeuw thuis in een eerder voorbereid bad en neem het, voelend hoe het "magische" water jou en je lot beïnvloedt. Het belangrijkste is, geloof: in het nieuwe jaar komt alles zo goed mogelijk! Veel geluk zal zeker "van je houden", en al je plannen zullen zeker uitkomen, en verlangens zullen uitkomen.

Aanbevolen: