Waar Het Nieuwe Jaar In Moskou Te Vieren: 5 Ideeën

Waar Het Nieuwe Jaar In Moskou Te Vieren: 5 Ideeën
Waar Het Nieuwe Jaar In Moskou Te Vieren: 5 Ideeën

Video: Waar Het Nieuwe Jaar In Moskou Te Vieren: 5 Ideeën

Video: Waar Het Nieuwe Jaar In Moskou Te Vieren: 5 Ideeën
Video: EEN NIEUW STELLETJE IN DE KLAS? 💞❓#4 | De Eindmusical S1 | NPO Zapp 2024, April
Anonim

Nog minder dan een maand tot het nieuwe jaar. Sommigen hebben hun vakantie al van tevoren gepland, anderen zullen traditioneel samenkomen met hun familie thuis en weer anderen hebben nog niet besloten waar ze 2019 zullen vieren. Om uw vakantie tot een succes te maken, zijn een goed humeur en gezelschap voldoende, en de sfeer van het nieuwe jaar zal u bij elke stap ontmoeten. En voor wie nog twijfelt over de keuze, bieden we een lijst met plekken waar je het nieuwe jaar 2019 kunt vieren.

Nieuwjaar 2019
Nieuwjaar 2019

Nieuwjaar is een vakantie waar iedereen al sinds zijn kindertijd van houdt. Straten versierd met slingers, feestelijke kerstbomen en vuurwerk omringen ons overal. Hier zijn enkele interessante plaatsen om het nieuwe jaar te vieren.

  1. Rode Plein - luidruchtige festiviteiten in de kring van landgenoten. Als je het nieuwe jaar nog nooit op het Rode Plein hebt gevierd, probeer het dan zeker eens, je zult de Russen van de andere kant zien.
  2. Vier het nieuwe jaar in een beroemd hotel (National, Mariot, Four Seasons en anderen) en woon een echt bal bij. Ja, ja, hotels bereiden een speciaal nieuwjaarsprogramma voor. Het plezier is niet goedkoop, het toegangsbewijs voor één persoon begint vanaf 20.000 roebel, maar zo'n oudejaarsavond zal zeker worden herinnerd.
  3. U kunt op reis gaan naar naburige steden: Tver, Kaluga, Yaroslavl en anderen. De prijzen zijn er democratischer dan in Moskou, en de steden zelf zijn mooi voor oud en nieuw.
  4. Moskouse clubs. Bezoek eens een echt maskerade- of vampierbal. Bekijk het programma van de clubs maar eens, velen hebben hun best gedaan.
  5. Restaurants in Moskou hebben een speciaal nieuwjaarsmenu opgesteld, dat de gasten zal verrassen, het belangrijkste is om tijd te hebben om een tafel te reserveren.

De keuze is aan u en de festiviteiten zullen meer dan een dag duren.

Aanbevolen: