Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Feng Shui

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Feng Shui
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Feng Shui

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Feng Shui

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Feng Shui
Video: Gezonde ogen. Goed zicht. Massage van acupunctuurpunten voor behandeling van ogen. 2024, April
Anonim

Feng Shui is de kunst om je leefruimte goed in te richten. Onlangs is deze oude oosterse wetenschap stevig in het dagelijks leven van veel Russen terechtgekomen. Volgens de regels van feng shui rusten ze een appartement en een werkplek uit, herschikken ze meubels en plaatsen ze souvenirs en foto's correct. Zodat het lot in het nieuwe jaar, verwend met geluk, rijkdom en gezondheid, de feng shui-regels gebruikt bij het ontmoeten van de belangrijkste feestdag van het jaar.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Feng Shui
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Feng Shui

instructies:

Stap 1

Ramen en deuren wassen, al het overbodige verwijderen: grote bloemen van de vensterbank en slingers van de voordeur. Laat de straatverlichting ongehinderd uw appartement binnenkomen. Volgens Feng Shui is het inderdaad door de ramen en deuren dat gunstige qi-energie het huis binnenkomt, wat gezondheid en succes in het bedrijfsleven brengt. Zorg ervoor dat er geen obstakels op haar pad zijn.

Stap 2

Doe een algemene schoonmaak voor het nieuwe jaar. Gooi vergeten kleding weg, lees kranten en andere onnodige dingen zonder spijt. Rommel en rommel zijn opstoppingen op het pad van heilzame energie. Maak de ruimte van uw huis vrij voor de energie van ontwikkeling en vervulling van verlangens in het nieuwe jaar.

Stap 3

Verander je huis een beetje voor het nieuwe jaar. Of, als er een wens en mogelijkheid is, de hele omgeving wereldwijd veranderen. In Feng Shui maakt een verandering van omgeving veel positieve energie vrij die van invloed is op de gezondheid en geluk in het bedrijfsleven.

Stap 4

Serveer een ronde of ovale tafel voor uw nieuwjaarsfeest. Als je alleen een rechthoekige tafel hebt, probeer dan de scherpe hoeken onder de plooien van het tafelkleed te verbergen. De ronde vorm van de tafel symboliseert de zegen van de hemel. Daarom, als je het nieuwe jaar aan zo'n tafel ontmoet, trek je welvaart en geluk aan. Er moeten mooie gerechten op tafel staan en een overvloed aan smakelijke en bevredigende gerechten. Probeer de tafel zo te plaatsen dat gasten geen muren en meubels hoeven aan te raken terwijl ze naar de tafel knijpen.

Stap 5

Plaats een kerstboom in de zuidelijke hoek van de kamer. Versier de boom met lichtjes, slingers en kleurrijke versieringen. Zijn uitstraling zal de vurige Phoenix ondersteunen en positieve yang-energie aantrekken. En dan zal het nieuwe jaar zeker succes en vreugde brengen. Plaats mandarijnen, noten en granaatappels onder de boom. Dit zijn symbolen van rijkdom en overvloed. Breng de boom niet in een afbrokkelende staat. Samen met de naalden die uit de spar zijn gevallen, verlaat de energie je huis. Daarom, als je de boom voor Chinees Nieuwjaar wilt verlaten, koop dan een kunstmatige nieuwjaarsboom.

Stap 6

Versier je huis voor de vakantie. Zilverachtige lichtslingers en lantaarns op meubels en lichte sneeuwvlokken op de muren vullen het huis met een vakantiestemming en trekken de wonderbaarlijke energie van qi aan. Hang geen slingers over de spiegel - dit kan leiden tot ruzies in huis. Het is ook beter om decoraties boven het bed in de slaapkamer te weigeren. Anders zul je je moe en overweldigd voelen.

Aanbevolen: