Hoe Organiseer Je Een Avond Vergaderen

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Avond Vergaderen
Hoe Organiseer Je Een Avond Vergaderen

Video: Hoe Organiseer Je Een Avond Vergaderen

Video: Hoe Organiseer Je Een Avond Vergaderen
Video: Hoe vergader je in Microsoft Teams? Het organiseren, het vergaderen, de afronding incl mogelijkheden 2024, April
Anonim

Je hebt per ongeluk een klasgenoot ontmoet bij de bushalte. Het gesprek vloog terug naar het verleden. Gezamenlijke uitstapjes voor aardappelen, Mishka's verjaardag in groep 5, een brand uit dagboeken, afstuderen. We kwamen thuis en haastten ons om naar oude foto's te kijken. Het zonk in mijn borst. Er was een groot verlangen om klasgenoten/klasgenoten weer te zien. Om alle mensen samen te brengen tijdens de kindertijd en adolescentie.

Hoe organiseer je een avond vergaderen
Hoe organiseer je een avond vergaderen

instructies:

Stap 1

Laten we de doelen van de vergadering definiëren:

• een kleine kring van bekrompen klasgenoten;

• alle klasgenoten zonder uitzondering;

• klasgenoten en favoriete docenten;

• klasgenoten met andere helften en kinderen;

• Afstuderen van het nde leerjaar van je school;

• alle afgestudeerden van je klassenleraar;

• alle afgestudeerden van de school.

Vandaag is ons doel om klasgenoten en favoriete leraren te verzamelen.

Stap 2

"Er is veiligheid in cijfers". We moeten gelijkgestemden vinden onder onze klasgenoten en een werkgroep oprichten. En er is veel werk aan de winkel.

Stap 3

Eerst moet je een datum vastleggen voor het feest. Het is beter om de datum in een kleine groep te bespreken (je kunt sneller tot een consensus komen). Kortste deadlines zijn geen optie om een avond vergaderen voor te bereiden. Al je klasgenoten zijn drukke mensen geworden, verspreid over verschillende delen van de planeet. Ze hebben tijd nodig om de avond in te passen in hun schema. Ja, en je hebt tijd nodig om klasgenoten te vinden en te waarschuwen. De marge van de tijd moet ten minste twee (of beter, meer) maanden zijn. Het is niet nodig om de avond van de vergadering samen te laten vallen met kalendervakanties (Nieuwjaar, 8 maart, enz.). Mensen maken van tevoren plannen voor extra vrije dagen. Daarnaast kunnen er problemen zijn met het boeken van de locatie voor de vergaderavond.

Stap 4

De datum is bekend. We beginnen onze klasgenoten te informeren over het komende evenement.

• Bellen;

• brieven schrijven;

• we creëren een groep op sociale netwerken, waar we onze klasgenoten en docenten uitnodigen;

• we plaatsen informatie in de massamedia van de regio.

Alle klasgenoten dienen te worden voorzien van de namen en telefoonnummers van de leden van de werkgroep.

Stap 5

Nadat we de steun van klasgenoten hebben ingeroepen en weten hoeveel mensen er zullen komen, beginnen we met het bedenken van een thema voor de avond en beslissen we over de locatie.

1) "Disco jaren 70" (80, 90). Muziek van de jeugd, wakker dommelend gevoelens. De benen en armen zelf herinneren aan populaire danspasjes. Ben je bang dat ze het zich niet herinneren? Je kunt een dansleraar uitnodigen die je niet alleen laat zien hoe je op het ritme van de dans beweegt, maar ook danswedstrijden houdt.

Stoelopties: café, restaurant, disco, schoolauditorium.

2) “Ah, aardappelen, aardappelen. Er zit een kooltje in de huid”. De grappigste schooldagen begonnen in september. Je gaat al naar school, maar niet naar les. Samen gaat de hele klas naar de aardappelen. Laten we een wedstrijd regelen. Wiens link meer aardappelen zal verzamelen. Wie maakt sneller schoon. Wie kookt er lekkerder. En voor gewone zaken zijn gesprekken leuker.

Varianten van plaatsen: een zomerverblijf van een van de klasgenoten, een recreatiecentrum op het platteland, een open plek in het bos.

3) "Snelle data". Nee nee. We zullen geen nieuwe mensen ontmoeten. Op de alumnibijeenkomst is weinig tijd, maar ik wil met iedereen praten. We houden het nieuws van onze klasgenoten en docenten op de hoogte. Welke gebeurtenissen er met hen gebeurden na het bal. Drie twee een! Gaan!

Stoelopties: klaslokaal, café.

Stap 6

De zaak is klein. Spreek af met de gastheer, DJ, fotograaf, koop bloemen en (of) cadeaus voor docenten.

Stap 7

We waren het bijna vergeten. Financieringsbronnen voor de alumnibijeenkomst.

• "Samenwerking 1" - een vast bedrag van elke deelnemer.

• "Collapse 2" - die, voor zover hij kan, binnen redelijke grenzen.

• "Wie heeft het het meest nodig" - de activisten begonnen deze bijeenkomst en ze betalen ervoor.

• "Sponsoring". Er zijn vast wel een of meer van je klasgenoten die een eigen bedrijf hebben, en die nemen de kosten (geheel of gedeeltelijk) graag voor hun rekening. Fijne ontmoetingen en herinneringen!

Aanbevolen: